V šortkách jako uzené v síťce? Radikální krok Šárky Vaňkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

V šortkách jako uzené v síťce? Radikální krok Šárky Vaňkové

Šárka Vaňková
Šárka Vaňková (Profimedia.cz)

Zpěvačka Šárka Vaňková (34) se proslavila v historicky první České SuperStar, kde skončila na druhém místě. Nyní je toho u ní ale spoustu nového, září vedle přítele Richarda a dokonce se rozhodla udělat změnu i na svém těle...

Vaňková může konečně znovu zpívat a dělat to, co ji baví. Vedle koncertování je její velkou vášní také vaření. „Já vařím velmi ráda, takže se v kuchyni celkem umím otáčet,“ svěřila se Vaňková pro eXtra.cz. Nicméně časté vaření a tím pádem i ochutnávání se začíná projevovat na její figuře. Jídlo ale miluje a vzdávat se ho nehodlá.

Daniel Hůlka je muzikálový Robinson: Autoři mu trosečníka psali přímo na tělo

Video se připravuje ...

„Než abych se omezovala v jídle, to budu raději sportovat. Jen jsem ale začala běhat, nemám za cíl mít vysekané svaly, ale chci se cítit komfortně v oblečení, abych pak v šortkách nevypadala jako uzené v síťce," pronesla vtipně Šárka. V létě uvidíme, jestli se jí tvrdá dřina vyplatila.

Místo smrti Kellnera, vrtulník se řítil ze svahu! A návrat Vaňkové s ex Hůlkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.