Vaňková vzkřísila Bartošovou! Roztančila celé divadlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vaňková vzkřísila Bartošovou! Roztančila celé divadlo

Šárka vložila do písniček hodně emocí.
Šárka vložila do písniček hodně emocí. (Foto Aha! – David Kundrát)

Nejznámější hity legendární zpěvačky roztančily celé Strašnické divadlo. Písničky Ivety Bartošové (†48) tu zpívala Šárka Vaňková (35) s Fredy Bittner bandem. Šárku všichni znají zejména jako jako účastnici první řady SuperStar z roku 2004, po několikaleté odmlce se však s velkou vervou do showbyznysu vrací.

Pro štěstí si nechala na sukni od návrhářky Aleny Wilson do pasu vyšít Ivetin podpis. V hledišti přišli zpěvačku podpořit i její přátelé, maminka i zpěvaččin současný partner, muzikant Petr Vondráček (47).

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem?

Video se připravuje ...

Spolu zazpívali Knoflíky lásky a Červenám. „Neuvěřitelný výkon! Já vím, jak Šárka umí, my spolu doma zpíváme často, ale tentokrát laťku posunula ještě o pár centimetrů, možná decimetrů výš. Byl jsem opravdu nadšenej a spokojenej,“ prozradil deníku Aha! těsně po koncertě. Její výkon se líbil i skladateli Jaroslavu Uhlířovi (78), který byl z koncertu nadšený a dokonce zůstal i na následný večírek.

Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.