Bývalá hvězda Superstar Šárka Vaňková: Stejný osud jako Bartošová (†48)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalá hvězda Superstar Šárka Vaňková: Stejný osud jako Bartošová (†48)?

SuperStar Šárka Vaňková se po letech vrací do showbyznysu
SuperStar Šárka Vaňková se po letech vrací do showbyznysu ( Herminapress.cz, archiv)

Od úmrti zpěvačky Ivety Bartošové brzy uplyne devět roků. Vyjma posledních let, kdy několikanásobná Slavice bojovala s těžkými depresemi, které zaháněla mixem léků a alkoholu, patřila mezi české špičky, za což si vysloužila i několik Zlatých slavíků. Právě na oblibu jejích písní chce navázat Šárka Vaňková. 

„Iveta měla úžasné texty, byla to hrozně milá osoba a já jsem se v těch textech nacházela a stále nacházím vlastně v jakémkoliv životním období.

Šárka Vaňková: Z bývalé stříbrné SuperStar je divadelní herečka!

Video se připravuje ...

I co se týká puberty, dospívání, nějakých prvních lásek, životních zkušeností… Iveta vypráví příběhy spousty žen a určitě mě ovlivnila nejen tehdy, když jsme se potkaly,” prozradila Vaňková deníku Šíp s tím, že se v rámci projektu P.S. Iveta chystá přezpívat její největší hity. 

Nápad vznikl při jednom z koncertů Ve jménu Ivety, kde se Vaňková střetla se členy její poslední kapely Fredy Bittner Band. Oběma stranám se záměr zamlouval, téměř ihned poté začaly pracovat na přípravách. První koncert je plánovaný na září thoto roku!

SuperStar Šárka Vaňková je opět single. Na premiéru přišla s Vondráčkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Genevive Winklerová
21. 5. 2023 • 22:24

Pane uživateli 5643472 - no to asi se možná známe třeba od vidění i mi dva zřejmě též jirkovák a zřejmě jsme nabyli rozdílného názoru

Jana Nováková
21. 5. 2023 • 15:42

Šárka Vaňková byla a je hezká ženská,jen by si měla na toho Vondráčka dát pozor. Neměla by nikdy nic neřešit přes média,nikdy se veřejně k ničemu nevyjadřovat,to je živná půda pro spekulace.Bulvár dokaže člověka zničit.

Lapazul
21. 5. 2023 • 12:33

Hlavně a to především Bartošovou chtěl dostat do hrobu majitel bulvárních plátků, žid a starosta Řeporyjí ( kupec, sedlák a řezník v jedné osobě)Novotný. Měla by být Šárka ve střehu.

Uživatel_5643472
20. 5. 2023 • 20:44

Znám Šárku od mala a líbí se mi, že je stále stejně milá a příjemná a nenechala se zkazit šoubyznysem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.