Bartošová devět let po smrti neleží v hrobě: SPOR O URNU IVETY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová devět let po smrti neleží v hrobě: SPOR O URNU IVETY!

Iveta rok před svou smrtí.
Iveta rok před svou smrtí. (Foto Aha! – Robert Kleich, David Malík, Alexandr Malachovský)

Dodnes nemá klid! Tragicky zesnulé Ivetě Bartošové (†48) zařídil Josef Rychtář (70) na hřbitově v Říčanech okázalý hrob se zpěvaččinou podobiznou. Bartošová v něm ale ani devět let po smrti nenašla klid. Zpěvaččin syn Artur Štaidl (26) stále nemá kam jít mámě zapálit svíčku. A fakt, že má vdovec Rychtář urnu stále ještě u sebe doma, se nelíbí Ivetině rodině ani Arturově chůvě Goldě.

Rozčilení jsou i fanouškové a zpěvaččini přátelé. Rychtář ale stále odmítá uložit urnu na hřbitov. Tvrdí, že o ni Artur neprojevil ani jednou zájem a rozhodl se tedy mít u sebe Ivetu ve dne v noci. Doma zpěvačce zřídil malý oltářík s fotografií, andělíčky, svíčkami a vázou, kde vyměňuje čerstvé květiny.

Proč ji nevydá?

Na Ivetin hrob tak vůbec není důvod chodit. „Nebyla jsem tam ani jednou. Nevidím důvod, vždyť tam Iveta ani není,“ říká Ivetino dvojče Ivana Bartošová (57). Ona ani celá její rodina nesouhlasí s tím, že urnu s Ivetou má stále Rychtář u sebe. „Tohle je moc smutný a trápí nás to všechny, ale lepší je to ani nekomentovat,“ dodává smutně sestra Bartošové, která za Ivetu zapaluje svíčky doma nebo na jiných místech spojených se zpěvačkou. Hřbitovu a kolejím, kde Iveta ukončila svůj život, se ale vyhýbá.

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objeví?

Video se připravuje ...

Svíčka doma

Položit květiny na zpěvaččin hrob nechodí ani Arturova chůva Golda Dvořáková (69), která Ivetu považovala za svoji druhou dceru. „Nechodím na hroby, kde není nikdo pochovaný. Nevidím v tom žádný smysl. Já si v ten tragický den zapálím svíčku raději doma,“ říká Golda, která je přesvědčena, že o urně a jejím umístění by měl rozhodovat zpěvaččin syn Artur. „Dítě má nárok i na mrtvou mámu,“ dodává Golda.

Šperky v urně

Existuje ještě jeden důvod, proč Rychtář nechce dát urnu se svou tragicky zesnulou manželkou z ruky. Nechal totiž dovnitř zatavit i zpěvaččiny šperky, konkrétně veškeré zlato, která měla na sobě v osudný den, kdy skočila pod vlak, a s ním i hodinky a snubní a zásnubní prsten. „Bojím se dát Ivetu do hrobu. Vandaly napadne ledasco,“ vysvětlil Aha! Rychtář důvod svého podivného jednání. Zároveň však dodal, že hlavní důvod je ten, že chce mít Ivetu doma, vedle sebe. Do urny šperky nechal dát, protože se prý Artur o ně po tragédii nezajímal. Vdovec je tedy vyzvedl z úschovny a nechal je v krematoriu dát do urny a tu pak zaplombovat. „Řekl jsem si, že by měly být s Ivetkou,“ svěřil se Rychtář, který urnu dodnes střeží jako oko v hlavě.

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sýkorka Borka
31. 5. 2023 • 12:40

hm...Ani Artur,ani z rodiny sa nik s Ivetou rozlúčiť neprišiel...

qwerta
31. 5. 2023 • 09:37

hejhej
31. 5. 2023 • 08:49

Rychtář je psychopat, primitiv, hulvát, násilník a přesvědčený o své genialitě, což u psychických narušených jedinců bývá. Pro Ivetu , že si toho pitomce vzala to byla konečná. A ten magor se bude nadále zviditelňovat na jejím jménu i když byl pouze 7 měsíční manžel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.