Vdovec Rychtář 9 let bez Ivety: Proč ji ještě neuložil do hrobu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdovec Rychtář 9 let bez Ivety: Proč ji ještě neuložil do hrobu?

Vdovec Rychtář 9 let od sebevraždy Ivety Bartošové (†48): Znovu na kolejích! Kterému místu se vyhýbá?
Vdovec Rychtář 9 let od sebevraždy Ivety Bartošové (†48): Znovu na kolejích! Kterému místu se vyhýbá? (Robert Klejch)

V sobotu tomu bylo už 9 let, co Iveta Bartošová (†48) dobrovolně ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku v pražské Uhříněvsi. A zrovna v den, kdy slaví narozeniny její manžel Josef Rychtář (65).

Ten už také 9 let nechce o jakékoli oslavě ani slyšet. V ten den každoročně myslí jenom na Ivetu, prochází se podél kolejí, zastavuje se na hřbitově a zapaluje svíčku u Ivetiny urny, kterou má doma na malém oltáříku. „Je to už tolik let a já se stále ptám, proč? Proč mně to udělala. Ale hlavně, jak to mohla udělat synovi a své mamince, které hluboce milovala?“ přemítal Rychtář, když se zastavil u křížku, který kdysi umístil u kolejí v Uhříněvsi. Tam, kde před devíti lety v 11.29 minut vyhasl život Ivety pod koly rychlíku.

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...

Hrob bez urny

Potom se vdovec vydal na říčanský hřbitov, kde Ivetě nechal postavit hrob. Tam dal do váz bílé růže. „Volím většinou bílé, protože Iveta byla celá taková čistě bělostná,“ zmínil na vysvětlenou s tím, že andělíčky od fanoušků, kterými má Iveta posetý hrob, na zimu pokaždé schovává. „Iveta v hrobě stále není, já už ale myšlenku, že bych ji sem někdy uložil, nezavrhuji,“ překvapil vdovec s tím, že zatím chce mít ale Ivetu u sebe.

S Ivetou si povídám

S třetí kyticí se potom vydal Rychtář také domů. V obývacím pokoji na ni už na zpěvaččině oltáříku s Ivetinou urnou čekala váza. „Svíčku u urny zapaluji denně a květiny měním pravidelně. S Ivetou si doma také běžně povídám,“ upřesnil vdovec.

Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru

Video se připravuje ...

Dům, ve kterém žili

A co Ivetin uhříněveský dům, ve kterém se zpěvačkou žil? Zavítá někdy k němu? „Nechodím tam, nechci se drásat vzpomínkami,“ objasnil Rychtář. Domek tehdy zdědil Ivetin syn Artur Štaidl a prodával ho dlouhých 19 měsíců. Nakonec musel slevit z téměř devíti milionů na 7 300 000 korun. Artur dům nechtěl, zažil v něm víc špatných než dobrých věcí. Teď má stavení už nového majitele a ten se o něj i o zahradu vzorně stará.



Přečtěte si
hejhej
2. 5. 2023 • 08:07

Proč pořád píšete o tom násilnickém psychopatovi a násilnickém primitivovi Rychtářovi ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.