Josef Rychtář měl vážnou nehodu: Čtyřletá holčička v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Josef Rychtář měl vážnou nehodu: Čtyřletá holčička v autě!

Josef Rychtář se stal účastníkem děsivé nehody.
Josef Rychtář se stal účastníkem děsivé nehody. (Foto Josef Rychtář, ara)

Chvíle hrůzy si prožil Josef Rychtář (65)! Vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) se stal v úterý ráno účastníkem vážné dopravní nehody tří aut. V jednom z nich seděla teprve čtyřletá holčička!

Bylo půl desáté ráno po a Černokostelecké ulici v Praze 10 jel Rychtář svým bílým passatem. V tu chvíli ještě nevěděl, co ho čeká... „Naproti jel transit, jehož řidič se asi nevěnoval řízení. Před ním jela bílá toyota, kterou řídila paní a měla vzadu čtyřletou holčičku,“ popsal Rychtář chvíle, na které dlouho nezapomene. „No a ten transit to neubrzdil, chtěl se vyhnout paní, tu vzal jen levým nárazníkem a napálil to do mě,“ dodal otřeseně. Jako zázrakem se mu nic nestalo.

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku

Video se připravuje ...

Bez zranění vyvázl také řidič, který nehodu zavinil, i čtyřletá holčička, která jela v autě s maminkou. Žena si podle informací Aha! měla hnout páteří, takže byla převezena do nemocnice záchrankou. Jedno je jasné – všichni zúčastnění se podruhé narodili... „Dechová zkouška byla u všech řidičů negativní. Jedna osoba utrpěla lehčí zranění,“ uvedla mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo!

Video se připravuje ...

Auto zcela zničené

Se svým passatem se bude muset Rychtář nejspíš rozloučit. „Teď je u mě likvidátor a řeší se škoda. Vypadá to na odpis, totální likvidace!“ řekl Aha! podnikatel. A dodal, že nejdůležitější je, že se nikomu nestalo nic vážného.



Přečtěte si
ivca1570
14. 9. 2023 • 07:46

Jeden napíše, že je to v Praze 10 a všichni to posílají dál ... je to Černokostelecká v Říčanech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.