Rychtář, Novotný, Macura: Nejlepší dvojníci v seriálu Iveta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rychtář, Novotný, Macura: Nejlepší dvojníci v seriálu Iveta

Ivetu stejně jako v předchozích dílech ztvární Anna Fialová.
Ivetu stejně jako v předchozích dílech ztvární Anna Fialová. (Karel Kopáč, Voyo)

Třetí řada minisérie Iveta se právě začala natáčet pro platformu Voyo. Bude sledovat peripetie zpěvačky Ivety Bartošové (†48), její závislost na alkoholu i lécích a boj o syna Artura! Objeví se v ní i nové postavy, vdovec Josef Rychtář (65) či bývalý novinář Pavel Novotný (42).

Casting na poslední řadu minisérie přinesl další výzvy. „I tentokrát bylo opravdu náročné najít správného představitele pro Ladislava Štaidla, ale zde se tento nelehký úkol zopakoval ještě dvakrát – najít představitele pro role Zdeňka Macury a Josefa Rychtáře,“ říká castingová režisérka Maja Hamplová.

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objeví?

Video se připravuje ...

„Myslím, že Richard Krajčo a David Prachař se díky svému hereckému talentu postarají o to, abychom skutečné osoby neztvárňovali jako karikatury. Moc se na výsledek těším,“ řekla Hamplová s tím, že novinářskou partu doplní v roli Pavla Novotného herec Filip Rajmont (45). „Za mě je téměř k nerozeznání od skutečné předlohy. Podle prvních fotek to skutečně vypadá na výbornou práci castingu,“ dodala castingová režisérka.

Jinak, nebo popravdě?

„I tentokrát přinášíme jiný úhel pohledu. Spoustě lidem nemusí vyhovovat, protože neodráží to, o čem jsou z médií přesvědčeni. Nehledě na fakt, že »potíže s alkoholem«, jak se u nás často nazývá alkoholismus, je téma, které se dotýká napřímo nebo alespoň skrze někoho blízkého v podstatě každého z nás,“ naznačuje režisér a scenárista Michal Samir (37), jakým směrem se závěrečná řada minisérie o života zpěvačky Ivety Bartošové vydá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.