Chudák Maršálek! Nenávist kvůli Krajčovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chudák Maršálek! Nenávist kvůli Krajčovi?

Richard Krajčo a Josef Maršálek na tiskovce StarDance.
Richard Krajčo a Josef Maršálek na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Richard Krajčo (46) má za sebou neuvěřitelné množství obdivovatelů a obdivovatelek. A to se potom dějí věci, když jejich miláček náhle a nečekaně pohoří. Jeho vypadnutí ve StarDance rozvířilo vody snad ve všech diskuzních fórech, stín se pak snesl i na Josefa Maršálka. Na straně vyřazených měl prý jednoznačně stát on. 

Josef Maršálek se ukázal jako silnější soupěř, než by se mohlo zdát. Ačkoli jej porota nepočestuje nikdy vsokým počtem bodů, soutěží proplouvá s grácií a pečlivě se připravuje na další kola. 

Kdo si už bohužel nezatančí, je lídr Kryštofů, Richard Krajčo, který je podle vyjádření některých diváků technicky daleko vyspělejší. Za náročný quickstep vybojval úctyhodných 22 bodů. „Je to fakt trapné. Ale stejné jako s Pavláskem kdysi...Nejde o tanec, ale o plyšáky soutěže,“ zaznělo. „Asi lidi baví dívat se na taneční exoty,“ rýpl si jeden z přispěvovatelů, kterého cituje Super.cz. 

Zpěvák Richard Krajčo po prvním kole StarDance: Tajné jednání z ČT!

Video se připravuje ...

„To už tady bylo, dáš koblihu a vyhraješ,“ zavtipkoval další s letmým připomenutím jedné z kampaní Andreje Babiše. V komentářích se objevují jízlivé poznámky k tanečnímu stylu cukráře poměrně často - lidé jej označují za tančícího brtníka, šlapáka zelí nebo slona. 

„Ale ona to není taneční soutěž. Je to zábavná soutěž s tanečním programem a lidé logicky hlasují dle pocitů a sympatií, protože tanci rozhodně nerozumí tak, aby ho byli schopni ohodnotit,“ obhajuje výsledky diváckého hlasování trefně další z komentujících. Je zřejmé, že okolo StarDance bude v následujících kolech ještě pořádné dusno. 

Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Misot
8. 11. 2023 • 20:25

Je to jednoduché: Maršálek porazil Krajča v hlasování diváků o více míst než Krajčo porazil Maršálka v hlasování poroty. Takže nejde o soutěž v tanci, ale o soutěž v sympatiích. A znamená to, že většinu hlasujících tvoří hospodyňky zblbnute do pekařského umění Maršálka. Další možností je, že do hlasování investují konkurenční televize, aby z hlasování udělali bramboračku.

.

Jiří Žurek
7. 11. 2023 • 11:15

Krajča nemusím,moc vyskakuje z řady..-.Ve svém věku už by měl vědět,kde je jeho místo.

Jan Kocián
7. 11. 2023 • 00:28

Nejsem fanda Maršálka, ale je mi sympatičtější než Krajčo.
------------
Počty SMS hlasů jsou tajné, ale na 100 % platí, že Krajčo jich dostal míň než Maršálek, míň než Kubelková, míň než Adamczyk, míň než Hradilek. S velmi vysokou pravděpodobností dostal nejmíň diváckých hlasů ze všech celebrit.

Jana Nováková
6. 11. 2023 • 23:30

Nevím,proč by se měli lidi zlobit na Maršálka.Copak on může za to,že že soutěže nevypadl? Ať se otevřou jakýkoli noviny nebo internet,všude píšou o vyřazeném Krajčovi.Není to profi soutěž z Ústí n.L. ale je to tančení amatérů.Hlavním měřítkem jsou podle mně SYMPATIE k tomu kterýmu soutěžicímu.A když je někdo někomu nesympatickej,tak mu přece nepošle hlas.Kdyby hlasovala jenom odborná porota tak by to bylo hodnocení TANCE.Ale veřejnost to bere jinak,ta dala soutěžicím na vědomí koho má ráda a uznává ho jako herce,zpěváka nebo moderatora a Prachař,Chýlková a Krajčo to asi nebudou.Já ty dva taky ve filmu nemusím a na koncert Krajča bych nešla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.