Favorit StarDance Krajčo: Proč nosí ženské šaty?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Favorit StarDance Krajčo: Proč nosí ženské šaty?!

Richard Krajčo, Dominika Rošková
Richard Krajčo, Dominika Rošková (CNC: Marek Pátek, herminapress.cz)

Tak tohle mu ujelo! Zpěvák Richard Krajčo (46) byl na parketu StarDance XII sice podle poroty fantastický, strhnout se ale nechal až k moc velké upřímnosti. Nejen fanynkám, pro které je ztělesněním chlapa, během taneční soutěže přiznal zálibu v dámském oblečení a průsvitných modelech.

Kdyby se hlasovalo o nejhlubší výstřih večera, jistě by vyhrál zpěvák kapely Kryštof. Ten je ostatně pověstný extravagantním stylem a zálibou v luxusních značkách. Deník Aha! ho v minulosti několikrát potkal na nákupech v nejdražší ulici v Praze.

Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý!

Video se připravuje ...

Dírky a síťka

Ženám, které by za rande s ním vraždily, teď ale nicméně sundal růžové brýle. V úvodním medailonku tanečního klání totiž přiznal: „Mám rád průhledné nebo dírkované věci, akorát to není moc v pánských obchodech, takže často navštěvuji ty dámské a tam si hledám hezké kousky.“ Dal jim tak lehkou nápovědu, kde by na něj mohly narazit.

Hledá moudro

A překvapivá byla i jeho odpověď, jakou literaturu má rád. „Nejoblíbenější kniha je Malý princ, pro všechno to moudro, co obsahuje, a občas taky prolistuju Bibli,“ dodal Krajčo, který má nejmenší konfekční velikost bot ze všech letošních soutěžících.

Odhalil hruď

Z jeho záliby v odhalených modelech vycházel i kostýmní výtvarník letošní řady Roman Šolc (46), který zahajovací večer opět odhalil Richardovu hruď v tanečním kostýmu. „Možná, že to udělala zmínka o tom, že mám rád děrované věci. Uvidíme, co bude dál. Byl jsem se podívat na další kostýmy a vypadají skvěle,“ řekl Aha! Krajčo.

Richard Krajčo StarDance (1. večer)

Video se připravuje ...

Červená podprda

A odvážně s ním sladil i tanečnici Dominiku Roškovou (32) – k úsporné červené sukýnce si oblékla ještě úspornější top pod prsa, takže tančila v podstatě jen v podprsence. Od poroty za to sklidili největší bodovou nadílku a s Evou Adamczykovou (30) se dělí o první místo. Jak si povedou dál, sledujte v sobotu od 20:10 hod. v České televizi.



Přečtěte si
hejhej
17. 10. 2023 • 11:58

Zdá se, že něktří muži degenerují.

Jana Nováková
16. 10. 2023 • 13:28

No jó,d­írko­vaný,­průh­ledný, šatičky atd.atd.To řekl aby v tom nebyl Brzobohatej sám a že to mezi celebritózníma chlapama začíná být normální.A jako favorita bych ho nenazvala.

praotec_cech
16. 10. 2023 • 10:48

Favorit Krajco? Vzdyt tam skakal jako opicak. Smesny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.