Mašková před StarDance v ohrožení: MONOKL POD OKEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mašková před StarDance v ohrožení: MONOKL POD OKEM!

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti
Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti  (profimedia.cz)

Už teď je »růžová SuperStar « nepřehlédnutelná, jenže teď už to nejsou jen růžové kadeře, které Terezu Maškovou (27) zdobí. Teď má zpěvačka i pořádnou podlitinu, klasický monokl. Dostala snad ránu? Ne, Tereze praskla v oku žilka a krevní sraženina se pak rozlila pod oko.

Další finálové kolo taneční soutěže je dnes večer a Tereza Mašková má oko jako panda! Právě náročné tréninky a veliké psychické vypětí může souviset s tím, že zpěvačce v oku praskla žilka. „Je pravda že toho je hodně a kolikrát si říkám, zda má smysl jít spát, abych to všechno stihla. Ale zároveň mě to strašně baví. Právě tohle poraněné oko je myslím odezva těla, které začíná říkat, že už je toho moc,“ přiznala Mašková v pořadu Terezy Kostkové (47) Kolem dokola na ČT. 

Tereza Mašková ze StarDance: Co vzkazuje drsné porotkyni?

Video se připravuje ...

Vizážista Pavel Bauer bude mít tedy před přenosem spoustu práce. „Při nejhorším mi můžou dát takovou tu pirátskou pásku přes oko,“ vtipkuje Tereza, která je před každým kolem soutěže nervózní a vyklepaná, ale jakmile vstoupí s tanečníkem Danielem Kecskemétim (27) na taneční parket, je jako vyměněná. „První tanec ve StarDance si vůbec nepamatuji, druhé tango útržkovitě a třetí jsem si už užila,“ směje se růžová Superstar. Doufejme, že se Maškové podaří zvolnit tempo a její tělo se zklidní...

Zasnoubená Tereza Mašková: StarDance jako nácvik na svatební tanec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.