Onder bez obalu o zákulisí StarDance: Velká dřina s VIPkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Onder bez obalu o zákulisí StarDance: Velká dřina s VIPkami

Dana Batulková s Janem Onderem ve StarDance.
Dana Batulková s Janem Onderem ve StarDance. (Česká televize)

„Je to velmi náročné pro každého soutěžícího a náročné to je i pro tanečníky, protože profesionální tanečník »táhne« VIP osobnost, musí choreografii vymyslet, musí ho motivovat, musí to nacvičit," přiblížil Jan Onder (38) nelehkou úlohu profesionála v soutěži.

„On je de facto zároveň trenér, choreograf, psycholog, takže pro tanečníky to je velká dřina, samozřejmě i pro »VIPky«, protože nejsou na podobný zápřah zvyklí. Tím je nechci absolutně nijak shazovat, ale je to opravdu náročné a ve finále jsou všichni do značné míry unavení," prohlašuje na adresu kolegů profíků tanečník Jan Onder, podle kterého je pravidelný trénink stejně důležitý jako odpočinek.

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video se připravuje ...

„Zranění vždy přicházejí, když je člověk unavený. A rozumný trenér vnímá situaci a poslouchá tělo, to znamená, že pokud trénuji dva měsíce pět hodin denně, tak se to musí někde projevit. Dobrý trenér VIP osobnost nechá odpočinout, sám si odpočine. To je velmi důležité. Pokud člověk tu určitou míru přežene, může to skončit únavovou zlomeninou, lehce se zablokují záda, natažené svaly, utržené svaly. Na to je potřeba si dávat pozor," dodal pro ŽivotvČesku.cz taneční pedagog a choreograf v jedné osobě.

Ženatý playboy Vavřinec Hradilek: Co říká na zájem žen?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.