To je ale tělo! Polonahý tanečník Vodička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To je ale tělo! Polonahý tanečník Vodička

Dominik Vodička
Dominik Vodička (ČT)

Konec zábran v zákulisí! po čtvrtém soutěžním kole StarDance v zákulisí panovala výborná nálada. Tanečník Dominik Vodička (27) odhodil v maskérně svršky a zapózoval svlečený do půl těla a Adamczykovi cukrovali jako dvě hrdličky!

Vypadáto, že Vodička, který v letošní řadě StarDance soutěží s herečkou Darijou Pavlovičovou (21), na těle nemá snad ani gram tuku. Jak toho docílil, je ovšem celkem jasné. „Tančím hned, když vstanu. Celý můj den je plný tance, od rána do večera,“ prozradil Aha! Dominik. Dámy ale mají smůlu, Vodička je nejen zadaný, letos v březnu se navíc stal poprvé tátou, když jeho žena Eliška porodila syna Tobiase.

Darija Pavlovičová na StarDance: Nic jsem nevnímala!

Video se připravuje ...

Eva a Marek: Jiskření...

Reklamou na spokojené manželství jsou ale i Eva (30) a Marek (35) Adamczykovi. Přestože teď tráví hodně času se svými tanečními partnery, využijí každou volnou chvíli, aby mohli být spolu. Rok po svatbě to mezi nimi stále pořádně jiskří. I v zákulisí StarDance! No, může se někdo Markovi divit? Vždyť o Evě se říká, že je bohyně...

Pár ze StarDance Vodička a Khek Kubařová opět spolu! Jsme karmická dvojčata!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.