Podivné chování Adamczykových: Krize je cítit na sto honů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Podivné chování Adamczykových: Krize je cítit na sto honů

Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi
Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

V zákulisí se cukrují, jak jen to jde, jakmile zhasnou kamery, jakoby se neznali. Chování manželů Evy a Marka Adamczykových se mění jako počasí, po odvysílání StarDance přichází zvláštní dusno. 

Sobotní večer byl pro Marka poslední, do dalšího kola už se protančila jen Eva po boku svého tanečního parťáka Jakuba Mazůcha. I tentokrát si reportéři z eXtra.cz všimli, že domů odcházejí každý zvlášť, a to i přestože během vysílání projevy náklonnosti nešetří.

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...

Polibkům, dotekům a zamilovaným pohledům byl konec i po sobotním vysílání, Marek se směrem k domovu odebral ve společnosti rodičů, Eva jakoby neexistovala. Musela se spolehnout jen na svého psího parťáka Artura. 

Otazníky vzbuzuje i Markovo vyjádření k dotazu, zda bude svou ženu podporovat v dalších kolech zasílám hlasů. „Když bude dobře tancovat,“ měl odpovědět stroze. 

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
23. 11. 2023 • 10:08

On neunesl prohru a to pomyšlení, že je jeho žena lepší než on.A nedej Bože aby vyhrála.Myslím si,že vítězný pár by měl být vyso­ký,ne­osva­lený,­hezkou sympatickou tvář,ženská by měla mít dlouhý štíhlý nohy.Tak nevím ...

draurora00
22. 11. 2023 • 23:30

Bulvár nezklamal.

BabcaN
22. 11. 2023 • 21:04

Nehledejte ve všem senzaci. Nevíte proč odešel. Napadlo vás, že měl třeba důvod o kterém nemáte potuchu, ale hned z toho děláte senzaci. Mohl mít nějakou povinnost jinde. Podivné to vůbec není.

AHel
22. 11. 2023 • 19:05

Do toho nevidíme, ale manželé se mají podporovat. Ona jeho a on jí. Takže měli jít spolu na frťana někde za roh oni dva sami a pak se vrátit a oslavovat Evu. Je hrozné, že neumí vzít prohru, jde o ho...a navíc je to zábavný pořad. Chová se jak malé děcko, škoda. Možná, že je o i pro Evu šok, že neumí přijmou prohru.

zdrclamrdka
22. 11. 2023 • 18:21

Herec je taková bábovka, nic pro ostřílenou sportovkyni, udělala chybu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.