Smolná sobota manželů Adamczykových ve StarDance: Večer plný omylů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smůla Adamczykových ve StarDance: Večer plný omylů!

Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi
Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Ne nadarmo se říká, že druhá polovina StarDance bývá kritická. Tolik chyb v jednom večeru ještě nebylo! Eva Adamczyková (30) spadla na hlavu, její manžel Marek Adamczyk (35) měl zase taneční okno a na konec šel z kola úplně ven.

Herec vkročil na parket smolnou nohou. V jivu na melodii z filmu Top Gun mu totiž úplně vypadly kroky!

Točit na hlavě

Kdyby ho tanečnice Lenka Nora Návorková (32) »nenarvala« tam, kam potřebovala, stál by uprostřed parketu jako totem. „Lenka jela a já jsem čekal, kdy se zase budu moct zapojit a při tom jsem jen existoval. Čekal na svou příležitost,“ popsal deníku Aha! Adamczyk. „Drapla jsem ho a začala mu opakovat ty naše básničky z tréninků. Promiň, že jsem tě nenechala improvizovat, mohl ses třeba točit na hlavě,“ říkala Lenka Markovi. A smůla v rodině Adamczykových zůstala.

Cvaknutí v rameni

Hned po Markovi nastoupila jeho žena Eva a při tangu s Jakubem Mazůchem (35) na melodii z filmu Statečné srdce nezvládla náročné přetočení dozadu a spadla na hlavu. Naštěstí měla objemnou zrzavou paruku, která pád ztlumila a zabránila třeba otřesu mozku! Odneslo to »jen« rameno. „Trochu mi v něm cvaklo, ale úplně nevypadlo a hned naskočilo zpátky. Ani to nebolelo,“ popsala Aha! olympijská snowboardistka, která má s tímhle zraněním bohaté zkušenosti.„U mě nikdy nevíte, asi to byla i únava. Rameno je mi schopné vypadnout, i když trochu mávnu rukou ve vzduchu. To bych musela ležet v posteli, aby se nic nestalo,“ dodala Adamczyková s úsměvem. Víc než karambol na parketu ji mrzelo, že si ve finále nezatančí proti svému manželovi. Když jí Marek po vypadnutí děkoval, měla dokonce slzy v očích a při závěrečné zvedačce ho doslova nesla na rukou!

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...

Zostuzený Hradilek

Nejnižší známku od kata Zdeňka Chlopčíka (66) dostal Adamczykův »bratr v tanci« Vavřinec Hradilek (36). Za to, že byl mimo rytmus, ho ohodnotil jen třemi body! „Ten jeden skluz jsem tam strašně cítil a na začátku mě rozhodil. Jak nemám v hlavě rytmus a mám v ní stres z přímého přenosu, vůbec jsem se nevrátil. Ale jen botama to nebylo,“ přiznal olympijský kajakář, který si vzal na poslední chvíli společenské boty místo tenisek. Nejvíc ho mrzí, že ze soutěže vypadl právě Marek. „Je to smutný, byli jsme takoví bráchové v tanci,“ posteskl si Vávra.

Marek Adamczyk po vypadnutí: Už mě všechno bolí...

Byla to pro něho premiéra a zároveň derniéra. Marek Adamczyk na parketu poprvé zapomněl kroky a byl to jeho poslední tanec. V rozhovoru pro Aha! prozradil, že nebyl úplně fit.

V závěrečném rozstřelu jste byl s Vavřincem Hradilkem. Jste rád, že jste to za něj vzal na sebe?

„Když jsem viděl Vavřince tančit, byl jsem z něho úplně nadšený. A jsem rád, že jsem to vzal na sebe, protože Vávra je můj bratr v tanci.“

On mi zase říkal, že to zkazil víc než vy a že měl vypadnout on!

„To je od něj moc hezký, ale rád mu to přenechám a budu ho sledovat v dalších kolech.“

Richard Krajčo i po vypadnutí dál třikrát týdně trénuje. Máte něco takového v plánu?

„Nevím, tyhle věci jsme ještě neřešili. Uvidíme. Už mě všechno dost bolí, takže pár dní odpočinku bych si určitě naordinoval.“

Během jivu vám vypadly kroky. Zažil jste takhle velké okno na jevišti?

„Větší.“

Rozhodilo vás něco konkrétního?

„Nerozhodilo mě nic. Paradoxně jsem si před přenosem říkal, že si nebudu pořád opakovat kroky, abych se tím neznervózněl, že se prostě samy objeví. A úplně všechny se neobjevily.“

Budete dál chodit na pražské Výstaviště podporovat manželku Evu?

„Ano, budu!“

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
20. 11. 2023 • 10:42

vždy jsem se ráda koukala na stardance,ale letos mi to přijde nějaké podmáznuté nebo zkrátka trapně zmanipulované!!!! Vypádávají ti nejlepší a kopyta tam zůstávají!! Už se nebudu koukat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.