Pronásledovaný Josef Maršálek ze StarDance: Na policii hlásil stalkera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pronásledovaný Josef Maršálek ze StarDance: Na policii hlásil stalkera!

4. soutěžní večer StarDance - Josef Maršálek
4. soutěžní večer StarDance - Josef Maršálek (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Ač se na něj valí lavina nenávistných komentářů, přesto cukrář Josef Maršálek (41) svého rozhodnutí jít do StarDance XII nelitoval. Mrzí ho jen, že zlobu odnáší jeho rodina. Ostatně sám zažil fanatismus přes sociální sítě a také v reálném životě. Musel na pomoc povolat policii!

Na nechutné útoky dál reaguje s úsměvem a dělá si z nich tak trochu i legraci. Prý za ně částečně může i pravděpodobně nízká hladina cukru u pisatelů. „Tyhle pravidla jsou tady už dvanáct řad, tak neblázněte. Jsme obětí stejných pravidel a všichni je známe dopředu. Až přestanete posílat hlasy, tak vypadneme, je to jednoduché,“ opakoval všem před včerejším soutěžním večerem, který skončil po uzávěrce tohoto vydání, na svém Instagramu.

Pocit ohrožení

Fanatické pronásledování zažil už dávno před StarDance. „Ano, měl jsem reálného stalkera, když jsem pracoval v Londýně. A to dlouho před tím, než jsem byl známý. Někdy se na vás někdo přilepí a je to jen o tom, jak zareagujete a naučíte se s tím pracovat,“ prozradil deníku Aha! Josef, který tehdy ihned zkontaktoval policii. „Ono to jinak nejde. Ti lidé vám můžou ublížit. Je to pocit ohrožení a vy nemůžete před lidmi utíkat,“ dodal vyhlášený cukrář, kterého teď nejvíc mrzí, čím si kvůli soutěži prochází jeho rodina.

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu!

Video se připravuje ...

Temné stránky

„Od začátku vím, do čeho jsem šel, a ví to i můj partner, zbytek rodiny to bohužel nese těžce. Té nenávisti je tolik, že je pro ně těžké to brát s nadhledem a tohle je jediná věc, která mě bolí,“ povzdechl si Maršálek s tím, že s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) dál tvrdě dřou a snaží se na to nemyslet. Z jejich posledního živého vysílání ale byla znát psychická únava. „Dostalo se ke mně, co píšou Pepíkovi, a to je odstrašující. Odhaluje to v lidech temné stránky a ty ke StarDance bohužel patří, protože to je soutěž,“ zastal se kamaráda i zpěvák Richard Krajčo (46), s kterým jsou jeho taneční vlohy často kritiky srovnávány, jelikož soutěž opustil dřív. A to se jim nelíbí. Další, tentokrát charitativní díl sledujte v sobotu 25. listopadu od 20.10 hod. na ČT1.

Co je to stalking?

Jde o nebezpečné pronásledování a obtěžování nějakého člověka, který o zájem pronásledovatele nestojí. Může to mít mnoho podob – od nevyžádaných esemesek, až po nechtěné pozornosti. Stalker tak porušuje osobní svobodu oběti, vyhrožuje mu a vyvolává v něm pocit strachu. Pronásledovatelem může být jak někdo, koho oběť zná, tak i kdosi neznámý. Stalkeři jsou někdy i přesvědčeni o tom, že se svou obětí mají milostný vztah, byť jejich oběť o tomto vztahu nic netuší...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (19.11.2023)

Josef Maršálek a Adriana Mašková: Jak drsně přezdívají choreografa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 11. 2023 • 10:54

Proč se pořád lidi navážej do Maršálka? Vždyť za to,že ještě nevypadl nemůže porota,ale DIVÁCI !!! Kdyby mu hlasy neposilali,tak už dávno vypadl.Co člověk ,to názor.Ja si třeba myslím,že když vyhraje člověk malej,osvalenej s krátkejma nohama tak to bude ze soucitu.Za poslední období si ta osoba prožila spoustu katastrof a zranění a lidi projevují lítost a soucit.

Jan Kocián
19. 11. 2023 • 17:31

S obrovskou pravděpodobností skončil včerejší večer takto

Adamczyk dostal 2 body za pořadí v tanci + 1 bod za nejhorší SMSkové pořadí. Hradilek dostal 1 bod za nejhorší pořadí v tanci + 2 body za SMS hlasy. Došlo k rovnosti bodů. Oba páry měly 3 body. Takže rozhodující bylo kritérium SMS hlasů.

V bodech za pořadí v SMS hlasování prohrál Adamczyk s Hradilkem o jeden bod (bez ohledu na velikost rozdílu v počtu SMS hlasů), což při náskoku 1 bodu, nestačilo. Kdyby měl Adamczyk náskok 2 bodů, jeho 1bodová SMSková prohra s Hradilkem (bez ohledu na rozdíl v počtu SMS hlasů), by poslala domů Hradilka.
--------------
Kdyby se uděloval za vítězství v závěrečném souboji jenom 1 bod a kdyby porotci nechali vyhrát tým Adamczyka, došlo by k jeho dělenému umístění s Maršálkem na předposlední pozici, což by znamenalo nic neřešící 1bodový náskok na Hradilka. Ale včera večer dávali 2 body, takže kdyby nechali vyhrát tým Adamczyka (a ne tým Maršálka), oddělil by se Adamczyk od Maršálka, respektive přeskočil by Maršálka v tanečním pořadí... čímž by získal onen klíčový 2bodový náskok na Hradilka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.