Adamczykovi si ukradli StarDance pro sebe: Cokoli pro body? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Adamczykovi si ukradli StarDance pro sebe: Cokoli pro body?

Eva a Marek Adamczykovi ve StarDance
Eva a Marek Adamczykovi ve StarDance (Foto: ČT/M. Křepelka, P. Machan, M. Pátek)

Nacpala se tam celá rodina. Nejenže až do minulého kola soutěžili oba manželé Adamczykovi, ale ještě si vzali do StarDance třetího člena domácnosti. Artur, jejich psí mimino, chodí na tréninky, do šatny, dostal se i na parket během přímého přenosu. A ještě tak trochu ovlivňuje porotu, která má tendence dávat vyšší známky.

Moderátor Eben i režisér Fronc si všimli, že soutěží mocně hýbe psí fenomén. Kdysi vzal na parket svého boxera Václav Vydra (2006), loni ke Zdeňku Godlovi vyběhl tzv. kapelový pes, resp. fenka Molly. „Netušil jsem, že existují kluby profesionálního tance se psem,“ divil se Marek Eben.

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...

ASI TO BUDE TRADICE

Molly mimochodem během přenosů v letech 2018 a 2021 ležela u nohou páníčkovi, trumpetistovi Radku Němcovi. „Asi z toho uděláme tradici. Když se to bude lidem líbit, budeme tu mít vždycky psa a zařadíme ho do programu,“ uvažoval Jan Fronc. Letošní hvězdou je Artur, který se pyšní příjmením Adamczyk. „Jmenuje se tak od té doby, co jsme ho dostali,“ říká Eva, snowboardová šampionka a favoritka současné 12. řady StarDance. „Bylo mu půl roku, když k nám přišel. Nechali jsme si udělat jednoduchý test DNA, abychom věděli, co je zač. Má v sobě třetinu vlčáka a zbytek je tak naředěná směs, že se to nepodařilo určit,“ představil ho herec Marek Adamczyk.

PES TO ZA VÁS DOTANČÍ

Vrchní choreograf Marek Zelinka naplánoval, že pes bude součástí vystoupení, a tak se také stalo. „Pes to za vás dotančí, má talent,“ vynesl trumf. Přitom teď drbe šťastného Artura za ušima a vymýšlí, jak ho ještě zařadí Evě do choreografie. Neobvyklý prvek ovšem rozklížil porotu. „Ale to je úplné vydírání, tohle nejde. Jak on se kouká. Já bych snad i dala vyšší známku,“ hlásila Tatiana Drexler a nesmlouvavý kolega Chlopčík slíbil, že zůstane přísný navzdory psím očím...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča?

Video se připravuje ...

Kdo má hafany rád, Artura rozmazluje, podstrojuje mu a také ho hladí nebo mu hází míček. „Když vidí, že sem jdeme, tak peláší, je kilometr dopředu. Tady si všechno oběhne, očichá, kdo si s ním chce popovídat – to už tady má kamarády, starý známý – tak se k němu hned hrne a nechá se drbat,“ dodal Marek. Jinak jejich mazlíček posedává, kouká, co se děje, a je moc hodný.

 



Přečtěte si
Václav Apltauer
27. 11. 2023 • 07:15

Aspoň na rozdíl od přešlapujícího cukráře umí tancovat.Psa jsem popravdě neviděl protože jsem se na ten podvod při přidělování bodů nemohl dívat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.