StarDance pod palbou kritiky: Vyřazení Adamczyka? PODVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

StarDance pod palbou kritiky: Vyřazení Adamczyka? PODVOD!

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková (Česká televize)

Pátým vyřazeným párem se stal Marek Adamczyk (35) a Lenka Nora Návorková (32). Zpočátku však patřili mezi favority. Marka může hrát u srdce alespoň to, že jeho manželka Eva Adamczyková (30) se ve StarDance stále drží.

Marek vstoupil do StarDance jako úplný taneční nováček. Jakmile začal trénovat, byl dost v šoku, co všechno takový tanec obnáší. „Šel jsem do StarDance s nějakou dávkou nadšení. Pak jsem začal zjišťovat, jak velké nároky jsou na mě kladeny, a začal každodenní dril,“ svěřil se Adamczyk pro Blesk.cz. „Na nějakou dobu zmizí pocit čisté radosti z tancování. Člověk se ale musí soustředit a najít v sobě disciplínu. Pak se dostaví fáze, kdy se radost z tance vrátí,“ doplnil herec.

Marek Adamczyk Stardance

Video se připravuje ...

Diváci jsou z vyřazení Marka a Lenky v šoku. „Podvod! Končím se Stardance. Moc mě mrzí, že jste vypadli. I když někdy se vynechá nějakej ten krok, bylo to super a bavilo mě to. Děkuji,“ napsal například jeden z fanoušků na Markův Instagram.

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
arbitr
23. 11. 2023 • 13:50

Pro Boha, to se všichni zbláznili? Vždyť jde o zábavu !
StarDance je zábavná show, kde neumětelové tančí s profíky a jejich výkon hodnotí po odborné stránce porota a po stránce sympatií diváci.
Proto téměř v každém ročníku "drží" v show i nějakého nešiku - který ale lidi baví...
Logicky mají někteří za sympaťáka jednoho a jiní druhého a většina prosadí svou - jako u voleb, kde je často také nesnadné pochopit koho a proč "národ" zvolil.
Jde o zábavu - taneční soutěže jsou něco jiného a jinde !

AHel
19. 11. 2023 • 16:54

Čekala jsem, že vypadne kanoista, ten tanec byla hrůza, ale je sympaťák, pohodář. Minule měl jít tlouštík a nešel. Tak už tomu nerozumím. Je mi jich líto dřou jako koně a pak stejně nic není spravedlivé. Herec Marek se od začátku vyjadřoval i negativně o pořadu, někdy opravdu při tanci dělal grimasy, které mu nepřidávaly a to se mnohým nelíbilo, mě to nevadilo. Že paní porotkyně opěvuje tloušťku na parketu a zaměňuje ji s chlapáctvím, to mi hlava nebere. Od chvíle kdy jsem viděla cukrářův lascivní jazyk, tak už se na něj nemůžu ani podívat.

Jan Kocián
19. 11. 2023 • 15:54

S obrovskou pravděpodobností skončil včerejší večer takto

Adamczyk dostal 2 přepočítané body za výkon + 1 bod za nejhorší SMSkové pořadí. Hradilek dostal 1 přepočítaný bod za výkon + 2 body za SMSkové pořadí. Došlo k rovnosti bodů. Oba páry měly 3 body. Takže rozhodující bylo kritérium SMS hlasů.

V bodech za umístění v SMS hlasování prohrál Adamczyk s Hradilkem o jeden bod, což při náskoku 1 bodu, nestačilo. Kdyby měl Adamczyk náskok 2 bodů, jeho 1bodová SMSková prohra by poslala domů Hradilka.
--------------
Kdyby se uděloval za vítězství v závěrečném souboji jenom 1 bod a kdyby porotci nechali vyhrát tým Adamczyka, došlo by k jeho dělenému umístění s Maršálkem na předposlední pozici, což by znamenalo nic neřešící 1bodový náskok na Hradilka. Ale včera večer dávali 2 body, takže kdyby nechali vyhrát tým Adamczyka, oddělil by se od Maršálka, čímž by získal onen klíčový 2bodový náskok na Hradilka.

Jan Kocián
19. 11. 2023 • 11:19

Na 100 % platí, že Adamczyk dostal míň SMS hlasů než Hradilek i než Maršálek.
------------

Kdyby porotci nenechali vyhrát skupinu Maršálka v závěrečném tanečním souboji, zůstal by Maršálek na 22 bodech od poroty... zato Adamczyk by měl 23 bodů od poroty, čímž by přeskočil Maršálka a vytvořil si 2bodový (přepočítaný) náskok na Hradilka. 2bodový náskok (na základě konečného pořadí v tancích) umožňuje prohrát o jednu pozici v SMSkovém pořadí. 1bodový náskok toto neumožňuje.

S největší pravděpodobností dostal Adamczyk nejmíň SMS hlasů a Hradilek dostal druhý nejnižší počet SMS hlasů. Za tohoto předpokladu platí na 100 %, že kdyby porotci nepřisoudili Maršálkovi ty extra 2 body v závěrečném souboji, ze StarDance by vypadnul Hradilek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.