Vyřazený Richard Krajčo: Ostře zkritizoval pravidla StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vyřazený Richard Krajčo: Ostře zkritizoval pravidla StarDance

Richard Krajčo v pořadu BleskDance
Richard Krajčo v pořadu BleskDance (Blesk:Jakub Poláček)

Zpěvák Richard Krajčo (46) vypadl společně se svou taneční partnerkou Dominikou Roškovou (31) ve čtvrtém soutěžním kole taneční soutěže StarDance. I když sám řekl, že nepřišel soutěžit, pravidla pořadu mu přijdou nefér a nelíbí se mu.

Krajčo přiznal, že podruhé už by do toho nešel. „Je hrozně nefér, že hned v druhém kole někdo vypadává. Protože vy tomu obětujete nějaký čas, jdete před ty televizní kamery..., ale třeba vám nemusí sednout ani ten první tanec,“ vysvětlil Richard v pořadu Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem.

On sám tušil, že do finálového večera se neprotančí, protože byl doposud tancem nepolíbený. Soutěž si přišel hlavně užít a toužil vyjít ze své komfortní zóny, což se povedlo. Ničeho nelituje, ale je pár věcí, které by na celé soutěži změnil.

Richard Krajčo po vypadnutí ze StarDance: Změnil bych pravidla, nejsou fér!

Video se připravuje ...

„Kdybych já vymýšlel pravidla nějaké taneční soutěže, tak bych nechal ty páry odtancovat aspoň pět tanců a teprve pak vyřazoval. Nelíbí se mi ten princip té soutěže, ta pravidla vyřazování jsou nepřehledná a člověk neví, čeho se držet a orientovat,“ pronesl fronton kapely Kryštof. Všiml si i nepříznivých reakcí diváků, co se hlasování týče. „Lidi neví to pořadí, nevidí počet hlasů, mají pocit, že to vlastně nemůžou ovlivnit, a to je trošku frustruje, přijde jim to nespravedlivé,“ dodal Krajčo.

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honza1212
27. 11. 2023 • 12:03

Jestliže někdo souhlasí, tak s p. Krajčem. Pane Kašti.

honza1212
27. 11. 2023 • 12:01

Krajčo i ti, kteří jsou na jeho straně asi neví, že SD je převzatá z britského modelu a musí mít taková pravidla, k jakým se TV zavázala.
Co třeba Na lovu. Vymyslíte také jiná pravidla?

Richard Kaschte
20. 11. 2023 • 13:57

Souhlasím s p. Krajcem. Je to nespravedlivé jak k soutěžícím tak k divákům. Soutěžící by měli dostat prostor, dostavat body a pak teprve po nějaké době kdo jich bude mít nejmíň tak vypadne. Diváci by měli mít přehled kdo kolik má bodů.

Jan Kocián
19. 11. 2023 • 17:35

S obrovskou pravděpodobností skončil včerejší večer takto

Adamczyk dostal 2 body za pořadí v tanci + 1 bod za nejhorší SMSkové pořadí. Hradilek dostal 1 bod za nejhorší pořadí v tanci + 2 body za SMS hlasy. Došlo k rovnosti bodů. Oba páry měly 3 body. Takže rozhodující bylo kritérium SMS hlasů.

V bodech za pořadí v SMS hlasování prohrál Adamczyk s Hradilkem o jeden bod (bez ohledu na velikost rozdílu v počtu SMS hlasů), což při náskoku 1 bodu, nestačilo. Kdyby měl Adamczyk náskok 2 bodů, jeho 1bodová SMSková prohra s Hradilkem (bez ohledu na rozdíl v počtu SMS hlasů), by poslala domů Hradilka.
--------------
Kdyby se uděloval za vítězství v závěrečném souboji jenom 1 bod a kdyby porotci nechali vyhrát tým Adamczyka, došlo by k jeho dělenému umístění s Maršálkem na předposlední pozici, což by znamenalo nic neřešící 1bodový náskok na Hradilka. Ale včera večer dávali 2 body, takže kdyby nechali vyhrát tým Adamczyka (a ne tým Maršálka), oddělil by se Adamczyk od Maršálka, respektive přeskočil by Maršálka v tanečním pořadí... čímž by získal onen klíčový 2bodový náskok na Hradilka.

Bohuš moodler Havel
19. 11. 2023 • 15:15

Ostře nesouhlasím s Richarden.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.