Rozpaky ve StarDance: Eben pláchl ze studia | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rozpaky ve StarDance: Eben pláchl ze studia

4. soutěžní večer StarDance - Marek Eben a Tereza Kostková
4. soutěžní večer StarDance - Marek Eben a Tereza Kostková (Česká televize)

Sobotní přímý přenos StarDance se tentokrát obešel bez dramatického vyřazování. Taneční show totiž zažila tradiční charitativní večer pro Centrum Paraple. Deník Aha! po přímém přenosu zjistil, že řadě hlavních akterů nebylo během živého vysílání vůbec dobře.

Ještě před startem přenosu se moderátor Marek Eben (65) svěřil kolegům, že je nastydlý. „Řešil to nějakými pastilkami. A po skončení ihned odjel domů, aby se po dnech zkoušení a stresu pořádně prospal,“ řekl Aha! jeho spolupracovník. To Ebenova parťačka Tereza Kostková (37) byla plná energie a po přenosu zůstala na parketě, kde točila rozhovory pro rubriku StarDance kolem dokola a pak si ještě dlouho povídala s kolegy.

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...

Potíže s chůzí

Patron Centra Paraple Zdeněk Svěrák (87) sice působil na kamerách svěže, ale ani on nebyl úplně fit. Po přímém přenose viditelně kulhal. „To je dobrý, to je asi ze sezení,“ snažil se uklidňovat své kolegy. Sám měl přitom obavy o svého parťáka a kamaráda Jaroslava Uhlíře (78), který také usedl v publiku. Písničkář totiž v sobotu velmi těžce chodil a často se přidržoval své manželky.

Hradilek tančil i pro neteř na vozíku

Přímého přenosu se jako divačka zúčastnila také neteř tančícího kajakáře Vavřince Hradilka (36). Dcera jeho bratra Václava (41) seděla v publiku na vozíku a viditelně se dobře bavila. Od 11. měsíce života přitom bojuje se spinální svalovou atrofií, při níž dochází k postupnému ubývání svalstva, a tedy schopnosti se pohybovat. „Tančili jsme i pro Boženku, to prostě nešlo jinak. Děkuji, že o ní napíšete. Je to neuvěřitelná bojovnice a mám pokaždé radost, když se vidíme. StarDance si moc užila,“ řekl deníku Aha! Hradilek druhý den po přenosu.

Mišík o tchyni Kubelkové: Je na ni lepší pohled než na mě!

Video se připravuje ...

„Má neuvěřitelné rodiče, kteří ji drží při životě,“ dodal Vávra a připomenul, že jeho bratr s manželkou sehnali léčbu, která u nás nebyla, a prosadili také lepší péči o ostatní pacienty. Pojišťovny jim od tohoto roku nově hradí důležitý lék Spinraza. Díky Hradilkovým je také možné novorozence na svalovou atrofii testovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.