Parťačka Hradilka ze StarDance plná modřin: Víme, co se stalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Parťačka Hradilka ze StarDance plná modřin: Víme, co se stalo!

Vavřinec Hradilek a zboulovaná Kateřina
Vavřinec Hradilek a zboulovaná Kateřina  (Česká televize, foto: Mikuláš Křepelka)

Takového parťáka chcete. Rozdal by se, je pro každou srandu, je dříč a ještě vás nosí na rukou. U kajakáře Vavřince Hradilka (36) to platí beze zbytku. Ve StarDance v každém kole předvedou s partnerkou Kateřinou Bartůněk Hrstkovou (36) parádní zvedačku, což je jejich autorský rukopis.

Po minulém kole Vávra (tak mu říkají odmalička) přiznal, že to byly jeho ambice dostat se až sem. A dál, děj se vůle boží… „Ano, byl to můj hlavní cíl, dostat se do kola s vozíčkáři,“ prohlásil čtyřnásobný mistr světa ve slalomu na divoké vodě a také stříbrný medailista z OH v Londýně 2012. „Vy máte tak měkoučká chodidla jako málokdo a měl byste je více využívat,“ hodnotila ho porotkyně Tatiana Drechsler.

„Ale co, co je nám po nějakém quickstepu, od vás jsou přece důležitější všechny ty medaile,“ dodávala s uznáním. Porota si během soutěžních večerů najde na tanečníky svůj klíč, vědí, co kdo snese. A Richard Genzer si zrovna s Hradilkem rozumí. „Minule jsi tančil, že tě chtěl tady pan hrdlořez Chlopčík reklamovat u vodáckého svazu. Ten by ti nesvěřil ani půjčovnu lodiček na Vltavě,“ rýpal a hecoval Geňa.

Sportovci ve StarDance o zvedačkách, kajaku i kníru: Finále by byla paráda!

Video se připravuje ...

Máš nohy čerstvý

Příště se zase opřel do jeho samby. „To byla úniková hra, jak se vyhnout sambě! Přitom ty máš ale absolutně čerstvý nohy, v pořádku, v kajaku sedíš, máš je neopotřebovaný. Tak co s tím je?“ A Vávra se směje, nevidíte ho rozladěného, na Geňu nedá dopustit. Však také přiznává, že někdy hudbu trochu hůř slyší a předbíhá a jindy zase nestačí. Ale maká. „On má svůj vlastní rytmus. Podle toho si jede. Ale jinak je hodně tvárný,“ upozorňuje partnerka Kateřina.

Hoď boty do ohně

Má to jako na divoké vodě. „Podívejte, vodě musím porozumět a musím ji trochu přeprat. A s tancem a vlastně i taneční partnerkou to mám podobný. Já se s tím peru a Káťa někdy musí přeprat mě.“ Však ho také věčný šprýmař Geňa popíchl. „Hele, posledně ti to dost klouzalo. Ty boty hoď do táboráku a vem si tenisky.“ To když Vávra klouzal po kamíncích ze šatů Kateřiny, které si zašlapal do podrážky tanečních střevíců.

Párkrát se rozbijeme

I když je někdy terčem vtípků, obdivují jeho svaly, dobrou náladu a hlavně zvedačky. „Obdivuji tu vaši obrovskou sílu v pažích,“ smekl Zdeněk Chlopčík. „Ale do valčíku se mi ta zvedačka úplně nehodila,“ zmínil zase o kolo později. Přitom je to kumšt, po odmakaném tanci partnerku ještě zvednout nad hlavu a udržet ji tam. „Zvedačka? To je naše disciplína. Párkrát mě Vávra zvedne, párkrát se rozbijeme, je tam plno modřin, ale máme to nacvičené,“ svěřuje Kateřina Bartůněk Hrstková alchymii jejich majstrštyku.

Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková: Kdo jim mění choreografie?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.