Adamczyková končí ve StarDance? Nejsem zvyklá být dlouho zavřená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Adamczyková končí ve StarDance? Nejsem zvyklá být dlouho zavřená!

Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi
Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

„Myslím, že i kdybych vypadla už teď, na prkně začnu závodit až v lednu. Stejně se budu potřebovat rozjezdit, takže návrat směřuju na třetí podnik ve Svatém Mořici. Nadcházející sezona není tak nabitá. Je v uvozovkách jen svěťáková, a tak si dva závody odpustím," přemýšlí o konci v soutěži a návratu ke sportu Eva Adamczyková (30). A zvládá ještě vůbec to taneční šílenství?

„Teď to ještě jde, ale uvidím. Jestli budu pokračovat dál, únava bude vzrůstat. Zatím se mi to daří držet, jen jsem si musela najít nějaký režim, jelikož potřebuji větší pauzy mezi dvěma fázemi. Snowboardcrossový trénink teď není dlouhý. Vyjde na hodinu a půl. Mám to tak od pondělí do pátku, v sobotu je přenos a v neděli se snažíme mít volno," zamýšlí se Adamczyková v Deníku. 

Z Evy je zpěvačka! Vymění snowboard za kariéru ve filmu?

Video se připravuje ...

„Psychicky určitě tanec, protože na to není člověk zvyklý. Za dva tři měsíce, co se rozjely tréninky a najela jsem do tanečního módu, jsem se s tím víc sžila. Na snowboardcrossovou přípravu jsem zvyklá, ale na posilovnu mám nového trenéra a jiný přístup mě víc baví. Intenzitou je posilování a atletika náročnější, ale taneční drezúra trvá čtyři hodiny. Nejsem zvyklá být tak dlouho zavřená," přiznává Eva.

Sportovci ve StarDance o zvedačkách, kajaku i kníru: Finále by byla paráda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.