StarDance před svým vrcholem: OSTRÉ HÁDKY PŘED FINÁLE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

StarDance před svým vrcholem: OSTRÉ HÁDKY PŘED FINÁLE!

Ostré hádky panují i mezi finalisty StarDance.
Ostré hádky panují i mezi finalisty StarDance.  (CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl)

Taneční dvojice spolu během StarDance tráví od léta prakticky veškerý svůj čas, a tak se nelze nimi občas pořádně vře. Nejvíce na nože jsou před branami finále nejen Eva Adamczyková (30) a Jakub Mazůch (35), ale i Darija Pavlovičová (22) s Dominikem Vodičkou (27).

Tanečníka vítěz StarDance z roku 2019 Dominik Vodička zpočátku vůbec netipoval, že by k němu do páru měla přibýt mladičká hvězda seriálových Kukaček. „Když jsme se ze začátku potkali, tak jsem se bál, že na to nebude mít... A teď čumím!“ vysekl jí poklonu Vodička v pondělním Livestreamu StarDance.

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka?

Video se připravuje ...

Ač si oba pochvalují, že mají stejný cit pro hudbu, občas v tělocvičně létají blesky. Obzvlášť pak, když herečce něco nejde. „Když třeba nedokážu něco pochopit a Dominik už je hrozně naštvaný a říká – Darijo, ale to už jsme dělali, máme to v každý choreografii tenhle prvek, proč to nejsi schopná za těch několik měsíců udělat,“ uvedla Pavlovičová jeden z příkladů jejich neshod. „Taky mi ji teď v sobotu natáhla,“ doplnil jí se smíchem Vodička. „To jsem mu všechno vrátila,“ potvrdila herečka, která to ovšem měla v popisu choreografie.

Největší emoce ale létají vzduchem v sále, kde trénuje Adamczyková s Mazůchem. „U mě se to odvíjí hodně od toho, jestli jsem vyspaná a najedená. A když jsem unavená a mám hlad, tak začnu Kubovi na trénincích odmlouvat a nechci se učit nové prvky, přijde mi to nesmyslné. A jsem na něj nepříjemná,“ přiznala otevřeně snowboardistka.

„Když má hlad a je nepříjemná, s tím se pak hůř pracuje, tak já jen koukám a čekám, až ji to přejde. Tréninky jsou ten den o to méně efektivní, ale ona si to pak uvědomí a druhý den jede na sto procent,“ prozradil svůj pohled na věc Mazůch. Přiznal také, že si na její nálady musel zpočátku zvyknout. „Už jsem poznal její krizové momenty a přebral si to v hlavě, že to není mnou, ale že je to její osobní problém,“ vysvětlil.

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč!

Video se připravuje ...

Samé zvedačky

Oproti svým soupeřům má Kateřina Bartuněk Hrstková(36) s kajakářem Vavřincem Hradilkem (36) procházku růžovým sadem. „S Vávrou se ani nedá hádat. Když něco mezi námi je, tak si to hned vyříkáme a je klid,“ přiznala Hrstková. Jediné, s čím v poslední době bojuje, je motivace pro Vavřince. Na trénincích se totiž trochu nudí a nejraději by ji jen zvedal do vzduchu. „Zvedačky mě baví, je to asi nejpodobnější tomu tréninku na ten kajak,“ vysvětlil Hradilek, který je spíše než fyzicky unavený psychicky. „Ten týden před tím devátým přenosem byl pro mě ultra náročný,“ svěřil se olympijský kajakář.



Přečtěte si
Marián Potůček
13. 12. 2023 • 14:59

Tady hádky nemají smysl. Snad je všem jasné, že vyhraje Eva s Jakubem od začátku super výkony. Ostatní jsou proti nim jako totální druhá liga.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.