Kubelková u konce s dechem: Varování od Absolonové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kubelková u konce s dechem: Varování od Absolonové

Iva Kubelková při proměně v maskérně StarDance
Iva Kubelková při proměně v maskérně StarDance (Foto: D. Kundrát, ČT/M. Křepelka)

Porotci StarDance jsou z ní nadšení, na Ivě Kubelkové (46) už se ale začíná podepisovat únava a stres. Je na hraně svých možností, kromě tréninků má totiž moderátorka i další pracovní závazky.

Tančí jako profesionálka a rozhodně nevypadá na to, že jí za čtyři roky bude padesát, jenže... „Regenerace v šestačtyřiteti letech je zásadně jiná než třeba v osmadvaceti. Začínám se držet hesla »Když nemůžeš, tak přidej!«., Opravdu se dostanete na hranu svých fyzických možností,“ popsala unavená Iva Aha! poté, co skončilo osmé kolo taneční soutětě.

Iva Kubelková a Martin Prágr

Video se připravuje ...

Vražedné tempo

„Je pravda, že tělo si trošku přivykne a pochopí, co po něm chcete, a já se ho snažím každý druhý den chválit. Ale tohle je tempo vrcholového sportovce, možná i rychlejší,“ netajila se Iva, že je pro ni účast ve StarDance čím dál náročnější. „Když vrcholový sportovec nejste, tak to jsou hoňky,“ dodala Iva. Ve StarDance totiž začíná přituhovat, páry teď ve druhé polovině show budou předvádět už dva tance!

Překvapená z úspěchu

Myslela, že už bude dávno sedět v hledišti a pozorovat ostatní. „Člověka dožene to, že na začátku nepočítal, že bude v soutěži takhle dlouho,“ dodala Iva Kubelková s tím, že ji drtí i pracovní závazky. „Pamatuju si na telefon od Moniky Absolonové. Než to začalo, tak mi radila: Hlavně si tam nic kromě StarDance nedávej. Ale já úplně nemůžu,“ přiznala, že si nemůže vzít ani neplacenou dovolenou.

„Mám určitý počet dní, které na Primě musím odvysílat. Mám moderace, které jsem měla nasmlouvané dopředu, prostě musím,“ usmívala se plaše. Poklonu Ivě vysekl i tanečník Martin Prágr (25): „Obdivuju, že zvládne po našem tréninku jít i do své práce. Já si zajdu do města nebo do sauny, ale Ivča má do toho ještě své závazky. Klobouk dolů,“ dodal Prágr. Semifinálový díl StarDance sledujte 9. prosince od 20.10 hod. v České televizi. O tom, kdo vypadne, rozhodnou tentokrát výhradně diváci.

Návrhář kostýmů Stardance exkluzivně: Příběh 3 nejzajímavějších šatů

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Miroslav Jánek
5. 12. 2023 • 11:20

Křivoústý s mužatkou kalí vodu?

Ivo Šroler
4. 12. 2023 • 14:05

Proboha, proč to čtete paní Horvátová. Čtěte si Timura a jeho partu a budete v klidu.🫶🫶

Dana Horvathová
4. 12. 2023 • 13:43

Vždy mě zaujme článek autora,, varování Absolonové ,a další články jak se všechno vážné,,nemoci celebrit atd. Když na to člověk klikne ,, úplné bláboly,, bože přestaňte nás krmit těma kravinama 😭😭

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.