Jsem v šoku, nechápu. Už to řeší právník, kleje Absolonová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Jsem v šoku, nechápu. Už to řeší právník, kleje Absolonová

Monika Absolonová v slzách
Monika Absolonová v slzách (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Známá zpěvačka si nemůže vynachválit zázračné kapky na hubnutí! Nebo to nebyl hlas Moniky Absolonové (47)? Samozřejmě nikoliv, jde o podvod!

„Já vůbec teď nevím, co mám dělat, tak jsem to poslala právníkovi. To opravdu jako umělá inteligence, jako že zneužijou Móňu? Mně to přijde úplný úlet. Tak jsem to nahlásila, kdybyste to viděli, tak to taky nahlaste, že to je podvod,“ lamentovala podvedená zpěvačka před svými fanoušky na internetu. „Jsem z  toho v šoku, vůbec to nechápu. Už to řeší právník,“ dodala k tomu následně Absolonová ještě  na Super.cz. A bohužel není sama!

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let!

Video se připravuje ...

„Varuji vás před podvodnými investičními a jinými nabídkami, které se v poslední době objevují na internetu ve spojení s mým jménem. Jako řada dalších známých osob jsem se stala obětí podvodu, s prezentovanými projekty nemám nic společného, nic o nich nevím, a proto před nimi důrazně varuji," láteří podobně zneužitá tenistka Petra Kvitová (33) na Instagramu. 

Monika Absolonová: Příjezd na StarDance ve velkém stylu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.