První únorové pondělí se pro fanoušky české tenisové ikony Petry Kvitové neslo ve znamení jednoho z největších překvapení posledních měsíců. Dvojnásobná wimbledonská šampiónka se totiž rozhodla vrátit k tenisu. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milá Petro,
vzrušující zpráva bude, až budeš danit svůj výdělek u nás v Česku a ne v Monaku.
Tady jsi byla vychovaná, tady do tebe lili prachy a tuhle zemi reprezentuješ.Akorát ty daně jí nechceš přiznat.
A popravdě - tvůj chlapeček je mi ukradený a tvůj , manželce ukradený muž taky !
Nemám tě ráda.
To je vše.
Já proti Petře nic nemám. Celkem hezká, celkem sympatická, schopná a úspěšná žena. Ale ano, ukrást někomu manžela nepůsobí pozitivně, jenomže - copak je manžel něčí majetek? Je to snad svobodná bytost, ne předmět.
Vadí mi to nedanění v Čechách. Jakoby měla tak malé výdělky, že by musela za každou cenu šetřit. I za cenu podvodu. Protože žít v některé zemi a danit v jiné, je podle mého názoru podvod, i když je to právně legální. Okrádá zemi, ve které žije. A s tím opravdu nesouhlasím.
je jedno, kde kdo platí daně. Ovšem pokud platí daně v ČR, tahle vláda ty peníze prošustruje a občanům zařídí co nejvyšší ceny. Navíc snahou vlády je co nejvíce prostředků vyssát ze svých obyvatel.
A proto, kdo může platí daně jinde. Naprosto správně to PK dělá.
PK je chytrá ženská a proto své peníze nehází do kanálu, ani do popelnice.
Pokud se ti do líbí bello, vyhazuj si své peníze sama. Jinak tuhle obsesi lze léčit u každého psychiatra.
Lomikel
-----
Ty jsi asinnepochopil prncp
Stát do ní vložil mnohé a i kdyby ne, tak ať si přijme monacké občanství .Pokud využívá výhod ( a že jsou to výhody obrovské ) našeho občanství, tak tomu občanství taky něco musí udrolit, jinak je sprostá nádoba!
Tečka !
bella,
ty´s zase nepochopila,že se různé státy a tím i různé vlády chovají ke svým občanům rozdílně.
Pokud se vláda rozhodla své občany občany prachsprostě okrádat o jejich výdělky, a chovat se jako nejsprostší parazit, nelze se divit, že se takový občan brání. A pokud se brání v rámci zákona, je vše v nejlepším pořádku.
Takže račte se svými nářky na to, že chytřejší zdaňují své výdělky jinde se můžete s důvěrou obrátit na ministra Stanjuru, respektive na jeho nadřízeného jakéhosi Petra Fialu...