Pyšný Eben: Tohle chtějí Britové převzít z naší StarDance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pyšný Eben: Tohle chtějí Britové převzít z naší StarDance

Marek Eben
Marek Eben (Česká televize)

Taneční soutěž StarDance je oblíbená nejen u nás, ale i ve světě. Naše česká verze se ale přeci jen jednou věcí liší a moderátor Marek Eben (65) je na ni náležitě pyšný.

Marek Eben moderuje pořad StarDance po boku Terezy Kostkové a to už od úplně první řady. Diváci je zbožňují a k soutěži už tito dva neodmyslitelně patří. StarDance funguje pochopitelně i v jiných státech, ale jen naše česká verze vysílá speciální charitativní večer pro Centrum Paraple.

Tanečníci ze StarDance Onder a Otáhalová: Co říkají na letošní ročník?

Video se připravuje ...

„Jsem docela pyšný, že jsme byli první, kdo něco takového do StarDance dodal, a Britům se to prý natolik líbilo, že uvažují o něčem podobném ve své verzi. Ale ten výstup je samozřejmě impozantní,“ pronesl Eben pro časopis TV Star.

„Vždycky když se podaří získat tolik peněz na charitu, má člověk radost. Navíc Centrum Paraple dobře znám a je to něco, co výborně funguje. A kdyby se ti, co přispěli, chtěli podívat na výsledek své štědrosti, uvidí barák jako hrom plný výborné rehabilitační i jiné péče,“ dodal Marek. Letos se podařilo vybrat neskutečných 20 327 620 korun českých.

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.