Pavlovičová přiznala syndrom vyhoření: Skončila na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pavlovičová přiznala syndrom vyhoření: Skončila na kapačkách!

StarDance: Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
StarDance: Darija Pavlovičová a Dominik Vodička (Foto: Jan Tůma)

Taneční soutěž StarDance je náročná na fyzičku, zabrat ale dostává i psychika. O tom se přesvědčila i Darija Pavlovičová (22). Je ale statečná a trénuje dál, i když se teď k psychickým problémům přidaly ještě i ty fyzické.

Mladičkáherečka patří v soutěži k nejoblíbenějším, dává do tréninků všechno a velké nasazení se podepsalo i na jejím zdraví. „Darija byla na infuzích, chodí na injekce, byla nemocná a má horečky, přesto dál chodí na tréninky,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí. „Neměla jsem čas ani prostor nějak zpracovat emoce,“ řekla Aha! Darija. „Po prvním kole jsem pak dva dny probrečela,“ přiznala. „Já se bála, že se to nebude líbit. Ale příjemně mě překvapilo, kolik krásných zpráv a komentářů jsme dostali,“ oddychla si sympatická brunetka.

Pavlovičová a Vodička ve StarDance: Vítězství je pro nás každé další kolo

Video se připravuje ...

S psychikou herečka zápasí už od školy. Poté, co dostudovala gymnázium, zažila vyhoření! „Chtěla jsem odejít,“ vzpomněla na dobu, kdy se cítila nejhůř. „Odnesla jsem si velké bloky ze školy a dopadlo na mě to, co se dělo během studia. Na povrch se toho vyhrnulo hodně,“ řekla pro Lifee.cz. „Mám svoji terapeutku. Pomáhá mi to nejen při práci, ale i pro život,“ vysvětlila Aha!, jak teď pečuje o svoje duševní zdraví.

Mišík o StarDance: Tchyně je lepší!

O tom, že vystupování ve StarDance není nic lehkého, nedávno promluvil i Adam Mišík (26), který je mimochodem velkým fanouškem Ivy Kubelkové (46). Aby ne, však to je maminka jeho přítelkyně Natálie (19). „Iva je neskutečný dříč a dává tomu všechno. Opravdu obdivuji, jak se do toho opřela. Navíc na parketu vypadá daleko líp než já,“ tvrdí muzikant, jenž před dvěma lety vypadl už ve čtvrtém kole StarDance.

Darija Pavlovičová ve StarDance: Podceňují mě a mrzí mě to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
19. 12. 2023 • 09:12

Darija ma 22 let a již mluví o vyhoření? Tak se popadám za břicho. Zádné děti, žádné starosti, peníze bez prace a námahy. Jen se ukazovat na place ve filmu a teď za neskutečné peníze jen hopsat, natřásat se a blbnout na parketu. A ona je chudinka unavená. Co má řikat 50 ti letý dělník co dělá 12 tky a noční směny? A hvězdička je unavená z holsáníčka.

Eva Komárková
25. 11. 2023 • 13:23

Co bude dělat až bude mít rodinu? To dá děti do babyboxu a manžela pošle do hospody?

Kateřina Blažková
25. 11. 2023 • 12:38

Je to krásná a křehká bytost, má na bedrech naloženo dost, nedivím se, že je vyčerpaná. Darijo, moc Vám fandíme celá rodina. Ať se dostanete jakkoliv daleko, byla, je a bude vždy velká radost na Vás pohledět. Málo takových éterických bytostí je okolo nás a ještě méně ve veřejném prostoru. Vaše jiskřivá veselost, ladnost pohybu, mladistvý rovný pohled je velkým osvěžením. Dávejte na sebe pozor, ať se z Vás můžeme radovat, nejen ve Stardance, co nejdéle..

XYZ3
24. 11. 2023 • 11:00

Syndrom vyhoření u 22 leté dívky? Nechápu..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.