Favoritka StarDance Adamczyková: Konec snu o finále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Favoritka StarDance Adamczyková: Konec snu o finále!

StarDance: Eva Adamczyková
StarDance: Eva Adamczyková (Česká televize, archiv)

Je zvyklá vyhrávat ve sportu a zdá se, že stejné ambice má i v letošní sérii StarDance! Zlatá olympionička Eva Adamczyková (30) prozradila, jaké plány měla, než její manžel Marek Adamczyk (35) ze soutěže vypadl.

Při šestém soutěžním večeru se taneční páry proměnily ve hvězdy stříbrného plátna. „Nejvíc mě bavil společný country tanec, při kterém jsem i na chvíli zapomněla na blížící se vyřazování. Pro mě osobně byl dnešek velmi rozporuplný,“ přiznala Adamczyková po skončení večera a záhy vysvětlila, proč. „StarDance mi dnes splnil tajné přání být alespoň na chvíli Rebelkou, mojí nejoblíbenější princeznou. Z toho jsem byla opravdu nadšená,“ svěřila se sportovkyně. „Ponořit se do tance mi navíc pomáhá i kostým, make-up a účes,“ pochvalovala si. Nakonec ale přišla studená sprcha. „Při vyřazování se mi ale nálada změnila o sto osmdesát stupňů, když vypadl můj Marek (Adamczyk – pozn. red.). Doufala jsem, že spolu dojdeme až do finále,“ svěřila a možná tak nechtěně odhalila, že si věří na samotný postup do finále! Není divu, Adamczyková je velmi soutěživý typ a ze své sportovní kariéry není zvyklá spokojit se s druhým místem!

Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma!

Video se připravuje ...

Noční můra přiletěla

Vypadlík Marek Adamczyk přijal konec podstatně smířlivěji. Možná i proto, že věděl, že osudný večer v tanci zásadně chyboval. „Zapomněl jsem kroky, což byla moje největší noční můra, a nyní se mi přihodila,“ řekl herec a zároveň ocenil, že mohl se svou taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou (32) zatančit vše, na čem od léta pracovali. „Se zvyšující se náročností soutěže jsem ale také začal pociťovat únavu,“ uznal. Soutěž však bude dál sledovat a pravděpodobně se bude i účastnit všech zbývajících soutěžních večerů. „Fandit budu všem a samozřejmě mé ženě,“ řekl Adamczyk.

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
29. 11. 2023 • 08:17

Kubelková je vyšší,má krásnou postavu, štíhlý dlouhý nohy,není tak osvalená,při tanci se ladně vznáší a je hezká.Myslim si,že takhle podobně vypadali ty profi tanečnice ze soutěže v Ústí n.L. A co má z toho Adamczyková ??? NIC. tak doufám,že ta nevyhraje.Jinak by to bylo vítězství ze soucitu.Všichni vědí co během posledních let prožila.

Hana Lepová
23. 11. 2023 • 13:14

Eva byla doposud dokonalá. V posledním díle se mi ale poprvé opravdu líbila. Už to nebyl jenom dokonalý pohyb. Už v tom bylo něco víc. Emoce. Bylo vidět, že je to její oblíbená postava.

AHel
23. 11. 2023 • 11:07

Já zase říkám... trochu pokory by neškodilo.... není to olympiáda...

Ivana Sukenikova
23. 11. 2023 • 07:06

Eva je skvělá a úžasná jak ve sportu tak i v tanci! Doufám, že se jí podaří vyhrát i v tanci!😀👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.