Radost Chýlkové po StarDance: Nepříjemný problém je pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Radost Chýlkové po StarDance: Nepříjemný problém je pryč!

Ivana Chýlková a Jan Tománek
Ivana Chýlková a Jan Tománek (Česká televize)

Herečka Ivana Chýlková (60) vypadla ve třetím díle taneční soutěže StarDance. Se svým tanečním partnerem Janem Tománkem (45) pilně trénovali, ale na výhru to bohužel nestačilo. Chýlková si ale přeci jen malé vítězství odnesla – po vypadnutí zmizel jeden z jejích zdravotních problémů!

Ivana byla výjimečná tím, že snad jako jediná z účastníků soutěže nebyla unavená ani vyčerpaná. „Já jsem neměla puchýře, nebyla jsem ani unavená.  Ale možná to bylo taky tím, že jsem nic jiného nedělala. Já jsem si na čas StarDance nebrala žádnou práci. Trénovali jsme dvakrát denně, tak co jsem dělala? Šla jsem trénovat ráno dvě a půl hodiny, pak si šla lehnout, potom šla trénovat a pak zase ležela," vysvětlila Chýlková pro ČT24.

Herečka Ivana Chýlková: Honzíček nebude nedoceněný

Video se připravuje ...

Po vypadnutí ze StarDance se navíc sám od sebe vyřešil jeden její problém, který herečku dlouho trápil. „Musím říct, že co se mi opravdu zlepšilo, je kvalita mého spánku. Z neznámých důvodů jsem hrozně málo spala. Budila jsem se třeba ve čtyři ráno, ale po přenosu, když jsme vypadli, jsem spala tři dny jako dudek, osm hodin v kuse," pronesla s úsměvem Ivana, která si momentálně užívá volna.

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.