Tereza Kostková v jednom kole! Přiznala vyčerpání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tereza Kostková v jednom kole! Přiznala vyčerpání

StarDance 2023: Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben
StarDance 2023: Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben (ČT / M. Křepelka)

Naložila si toho moc. Tereza Kostková (47) je letos na podzim pracovně na roztrhání a dost se to na ní začíná podepisovat. Moderátorka a herečka už podle svých slov nechce tak hektické období zažít.

Každou sobotu večer ji vidíme ve StarDance. Většina diváků ale vůbec netuší, co všechno má v tu chvíli za sebou. „Každé všední dopoledne, až na malé výjimky, moderuje Terezka pořad Blízká setkání v Českém rozhlasu Dvojka, přes den pak zkouší v divadle, večer hraje v Praze nebo na různých zastávkách po republice,“ popsala náročné dny její kolegyně.

Tereza Kostková se pochlubila bydlením: S vybavením jí pomohla manželka Hámy!

Video se připravuje ...

„Je toho hodně. Na jednu stranu si toho vážím, na stranu druhou: Tohle do budoucna úplně nepůjde,“ uvědomuje si Kostková, že hazarduje i se svým zdravím. „Když v pátek přijíždí na zkoušky sobotního dílu StarDance, už v tu chvíli toho má plné kecky,“ prozrazuje hereččina kolegyně. „Neděle mám od toho, že většinou nic nedělám,“ tvrdí moderátorka. Jenže to také není vždy, protože někdy musí i v neděli natáčet nové díly kratší televizní rubriky StarDance ...kolem dokola

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
23. 11. 2023 • 09:24

Tereza Kostková má jednu velice negativní vlastnost ,která je ve StarDance slyšitelná
.Př mluvení se snaží nuceně pořád smát a pak je ji málo rozumět.Její řeč je taková kudrn­atá.Hr­ozná­.Pokud jde o napsanou roli do filmu nebo seriálu,tak tam to nedělá nikdy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.