Tereza Kostková: Propálila těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tereza Kostková: Propálila těhotenství

Manželé Tereza Kostková a Jakub Nvota v 7 pádech Honzy Dědka
Manželé Tereza Kostková a Jakub Nvota v 7 pádech Honzy Dědka (FTV Prima)

Hvězda filmu Fotograf, herečka a dabérka Máša Málková (40), je v požehnaném stavu. Veřejnost se radostnou zprávu dozvěděla díky její divadelní kolegyni Tereze Kostkové (47), jež novinku sdílela na sociálních sítích. Vypustila dosud utajovanou informaci do světa snad omylem?

Jestli bylo zveřejnění těhotenství plánovaným záměrem herečky a moderátorky Terezy Kostkové, je otázkou. Vše se točí okolo změny hereckého obsazení divadelní hry Čas pod psa, kde hvězda StarDance vystupovala právě po boku Máši Málkové. Tu v roli na čas nahradila herečka Kristýna Frejová (52), kterou před její premiérou uvedli v krátkém videu na instagramovém profilu Divadla Kalich kromě zmíněné Kostkové i Eva Podzimková (33) a Karel Zima (51).

Podporu vyjádřila Kostková zastupující Frejové i po prvním odehraném představení, a právě tehdy došlo k vypuštění nečekané informace. „Vítej, Tyno, v partě. Včera předvedla luxusní vstoupení do role a hry, za těhotnou Mášu naší milou. Velká a těžká role - byla bezchybná. Přijďte - krásná hra, milujeme ji,“ cituje deník Blesk Kostkovou, která tak možná nechtěně propálila důvod dočasné divadelní absence Máši Málkové.

Máša Málková riskuje život mezi žraloky a velrybami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.