Kostková zaskočila manželku Hámy: Prodej nemovitosti a stěhování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kostková zaskočila manželku Hámy: Prodej nemovitosti a stěhování

Kostkovou a Hámu takhle neuvidíte: Čištění zubů v negližé
Kostkovou a Hámu takhle neuvidíte: Čištění zubů v negližé  (P. Machan, D. Kundrát, Instagram.com)

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) opustila pražský byt a se svým manželem Jakubem Nvotou a synem Antonínem se přestěhovala do rodinného domku v Kyjích. Zařizování nového rodinného hnízda pro ni bylo obzvlášť osobní. Vliv na něj totiž měli i manželé Hámovi!

Není nad to mít kamarády, s nimiž si člověk nejen rozumí, ale dokáže jim svěřit i velkou zodpovědnost. Své o tom ví i Tereza Kostková, která se v rámci budování nového příbytku spoléhala krom partnera i na manželku svého dlouholetého kamaráda Aleše Hámy (50).

Tereza Kostková se pochlubila bydlením: S vybavením jí pomohla manželka Hámy!

Video se připravuje ...

„Obrovskou zásluhu na designu nejdřív bytu a pak i domu má manželka mého kolegy a kamaráda Aleše Hámy, Gábina Hámová (50). Myslím, že jsem ji trochu překvapila, když jsem jí řekla, že byteček prodáme a koupíme domeček. Tím se jí zvýšilo pole působení a zároveň jsme některé prvky museli přenést. Zhostila se toho úžasně,“ pochvalovala si dobře odvedenou práci Tereza Kostková, jež od své kamarádky načerpala novou inspiraci.

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Video se připravuje ...

 „Gábi mě naučila, protože jsem byla hodně klasická, dát občas nějaký staromódnější prvek a do toho modernu. Máme třeba staromódní venkovskou komodu a k tomu jižanskou kuchyni,“ poodhalila některé interiérové detaily pro server Super.cz Tereza Kostková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.