Stěhování se odkládá: Arichteva podruhé těhotná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stěhování se odkládá: Arichteva podruhé těhotná?

Veronika Arichteva s manželem Biserem
Veronika Arichteva s manželem Biserem (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Vysněný dům rekonstruují režisér Biser Arichtev a jeho žena, herečka Veronika Arichteva (37), už několik let a začínají se blížit do zdárného konce. Otázkou je, jestli se budou stěhovat tři, nebo rovnou čtyři. 

„Ahoj doma. Nejčastější otázka, jestli jsem znova těhotná, byla přehlušená intenzivnějším dotazem ‚Tak kdy se stěhujete?‘ Tak prosím pěkně nevíme, ale vchodový dveře už máme. Zelený dveře. Původní dveře, který jsme chtěli zachovat. Sice ‚jima‘ táhne a jsou křivý, jak když kanec ch*ije, ale patřej k domu. Patřej k tomu místu a budou dál patřit do našeho novýho doma,“ připsala si Arichteva pod fotku, kde se s manželem zvěnčila před novým domem. 

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...

Na konec svého prohlášení ještě připsala: „A mě to tady celý hrozně dojímá. I přes všechny komplikace a nervy je to nejkrásnější místo na světě. To naše místo. Nic, jdu si radši udělat těhotenskej test,“ dojímala se herečka, která ještě více rozvířila spekulace o druhém těhotenství. 

Z jejího nedávného vyjádření však vyplývá, že druhé dítě patrně není na programu dne. Arichteva už dříve přiznala, že jsou oba s manželem pracovně tak zaneprázdněni, že na druhé dítě není ani čas. 

7 pádů DNES: Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
emistan
31. 8. 2023 • 12:27

Bíserovo žena vypadá dost unaveně, dokonce zdrchaně. To asi jak moc energie vynakládá na akt rozmnožení. Někdy méně znamená více a holka by měla myslet na zadní kolečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.