Den otců u českých celebrit: Dojemná vyznání mířila i do nebe... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Den otců u českých celebrit: Dojemná vyznání mířila i do nebe...

Olga Lounová s rodiči
Olga Lounová s rodiči (Foto Instagram, ara)

Celosvětový Den otců není sice tak populární jako Den matek, ale přesto si tento nedělní svátek řada celebrit s nadšením připomněla na sociálních sítích zejména prostřednictvím fotek.

Veronika Arichteva(37): Sloh ze školy

Režisér Biser Arichtev má s Veronikou synka Luku. „Bisi dostal od Luky ke dni tatínků jeho první slohovou práci ze školky – popis osoby. Tatínka,“ pochlubila se Veronika Arichteva.

Nikol Leitgeb Štíbrová (36): Láska po kilech

„Seš skvělej táta. Nejskvělejší. Dáváš jim tu lásku po kilech, házíš to na ně vyloženě lopatou a oni to cejtí,“ vyznala se Nikol, která má s manželem Petrem syna Tobiase (2), z předchozího vztahu pak syna Mathiase (5).

Lucie Šlégrová (41): Bob a Bobek

„Bob a Bobek… parťáci. Každému dítěti bych přála, mít našeho tatínka... Jsi nejlepší!!!!“ tvrdí Lucie Šlégrová, která má s hokejistou Jiřím Šlégrem (52) syna Rona (3).

Tereza Maxová (51): Šťastný den

Topmodelka Tereza Maxová se pochlubila fotkou manžela Buraka ověšeného dětmi. „Šťastný Den otců,“ přeje kráska, která má s druhým manželem dceru Mínu (14) a syna Aidena (12).

Mariana Prachařová (29): Skládačka fotek

Na svého tátu nezapomněla ani blogerka Mariana Prachařová a udělala skládačku z několika společných fotek. Otcem blondýnky je herec David Prachař (64).

Anna Slováčková (27): Lyže a koncert

Zpěvačka Anna Slováčková svému tátovi Felixi Slováčkovi (80) popřála a přidala ke vzkazu dvě fotky z lyžovačky a společného koncertu.

Olga Lounová (42): Dýcháš pro nás

Zpěvačka Olga Lounová na svého taťku rovněž nezapomněla. „Je dar mít takového tatínka! Děkuju za každý den a každou minutu, kterou pro nás dýcháš. Milujeme Tě!!!!! Nádherný Den otců s celou rodinkou,“ napsala ke společné fotce s rodiči Olga.

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...

Lucie Bílá (57): Josef vypadá skvěle

Nejlepšího tátu na světě prý má Lucie Bílá. Tatínek zpěvačky Josef Zaňák (85) na svůj věk ale rozhodně nevypadá. I vzhledem k veselým očím a úsměvu by mu nejspíš většina lidí hádala o několik let méně.

Pavlína Němcová (51): Vzkaz do nebe

Rok 2021 byl pro topmodelku Pavlínu Němcovou tím nejhorším v životě. Přišla o oba rodiče. Tatínek podlehl covidu a maminka nedlouho po něm zemřela také, v podstatě žalem. „Miluji tě, tatínku, navždy,“ poslala vzkaz do nebe kráska.

Honza Musil (55): Šlápni do toho

„Můj tatínek. Ten, který se o nás staral, když jsme byli s bráchou kluci. Teď se staráme zase my. Tatínek oslaví příští rok osmdesát! Tak do toho života pořádně šlápni! Mám tě rád, a tak tedy jen to nejlepší,“ popřál moderátor Honza Musil.

Mahulena Bočanová (56): Stručná vzpomínka

Fotku svého tatínka zveřejnila také Mahulena Bočanová. „Táta Jan,“ napsala stručně pod vzpomínku herečka, která své rodiče už před lety pochovala.

Kateřina Žbirková (56): Meky, byl skvělej

Na Den otců nezapomněla ani vdova po muzikantovi Mekym Žbirkovi (†69) Kateřina. Pochlubila se dvěma fotkami, na nichž je zpěvák s jejich synem Davidem (28). „Dnes je Den otců. Meky, byl jsi skvělej,“ vzkázala.

Kateřina Průšová (39): Nejlepší parťák

Bývalá královna krásy Kateřina Průšová je pyšná na svého tátu. „Můj nejlepší parťák je můj tatínek,“ tvrdí misska a dodává: „Na 67 let je dobrej.“

Ondřej Brzobohatý(40): Taťulda mu chybí

Svého tátu Radoslava (†79) připomněl fotkou z domácího archivu také jeho jediný syn Ondřej. „Všechno nejlepší, taťuldo... Chybíš!“ vzkázal.

Natálie Grossová (20): Černobílé myšlenky

Na svého zesnulého tátu Stanislava Grosse (†45) zavzpomínala černobílou fotkou také herečka Natálie Grossová. Ten zemřel, když bylo Natálii pouhých 12 let.

7 pádů DNES: Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.