Bočanová rudá vzteky: Drama po nočním řádění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bočanová rudá vzteky: Drama po nočním řádění

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová  (instagram.com)

Místo toho, aby si užívala letní pohody, musí řešit problémy. Majetek Mahuleny Bočanové (56) si totiž přivlastňují skupinky výtržníků. Teď to ale překročilo všechny meze - a odneska to Márinka. 

Bočanová vlastní rekreační objekt na Slapech, který zde kdyby postavil její tatínek, architekt Jan Bočan (†73). Součástí majetku náležícího k opulentní budově, která stojí na ocelových sloupech, je pak molo. Ačkoli je opatřeno oznámením, že jde o soukromý majetek, neustále je zneužíváno k nočnímu řádění vandalů. Po jednom z posledních nájezdů výtržníků tu zůstaly střepy, které Márinku zle pořezaly. To už byla pro Mahulenu poslední kapka a skrze sociální sítě poslala nezvaným návštěvám ostrý vzkaz!

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„Nejenže mi kdejaké ožralé vemeno leze na privátní molo a už tam za ty roky byla zplozena třetina slapské populace. Ale ještě tam chodí na hajzl do lesa, nechávají rozbité sklo a ti vybranějších mravů dokonce pos*ané hajzl papíry, vajgly, zbytky žrádla, šp*cky a všemožný bordel,“ běsnila. 

„Tak až zase polezete na koupačku a na hajzl k někomu „domů“, tak si vzpomeňte, že Vám by se taky nelíbilo, kdyby cizí lidi lezli k Vám na zahradu, protože Vy tam zrovna nejste a je to tam hezký!!!!! Děkuji.....trochu se mi ulevilo...(a když už jste takovej debil, že Vám to trapný není, tak po sobě aspoň ukliďte bordel), dík,“ končí její vzkaz. 

Na sociálních sítích našla zastání u lidí s podobnými problémy. „Mám to v mém lese u řeky to samé. Bohužel se to generacemi nezlepšuje. Mladí jsou ještě agresivnější a nenávistnější," podpořil si například jeden z fanoušků...

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.