Bočanová shání nového šamstra? Chtěla bych chlapíka nad 55! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bočanová shání nového šamstra? Chtěla bych chlapíka nad 55!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto TV Nova, ara)

Po boku herečky Mahuleny Bočanové (56) se objevilo hned několik mužů. Ani jeden z nich ale nebyl tím osudovým. Mahuleninou prioritou je momentálně autistická dcera Márinka (21) a potřebuje k sobě partnera, o kterého se bude moct opřít v těžkých časech.

Její nejdelší romance započala v roce 2001, kdy se provdala za bývalého hudebního vydavatele Viktora Mráze. V té době byla už v 6. měsíci těhotenství. Manželé si společně vybudovali domov, ve kterém žili s jejich dcerou Márinkou. Po dlouhých osmi letech ale Bočanová iniciovala rozvod, protože už vedle sebe žili spíš jako kamarádi, než manželé.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Od té doby se sice vedle ní objevovali mladší muži, ale s žádným to bohužel nedopadlo. Nyní už má herečka jasno v tom, co chce. A zajíčci to nejsou! „Je krásný, když se srdce rozbuší a v břiše se zatočí motýli, ale mě už víc potěší, když opraví lustr. Chtěla bych chlapíka nad 55. Já ty mladý nechci,“ svěřila se Bočanová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.