Martin Zounar z Ordinace musel do ledové vody: Sebevražda kvůli Bočanové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zounar z Ordinace: Sebevražda kvůli Bočanové!

Mahulena se ho stále snaží zachránit.
Mahulena se ho stále snaží zachránit. (Foto TV Nova)

Jeho život ztratil smysl a rozhodl se s ním skoncovat! Dle informací Aha! se kultovní postava MUDr. Boba Švarce z Ordinace v růžové zahradě 2 rozhodne pro sebevraždu, což pro Martina Zounara (55) znamenalo hodně adrenalinové natáčení. Musel se potopit do ledové vody.

Bobo má problém. Zaprvé vyšlo najevo, že není doktorem medicíny, neboť kdysi neuspěl při závěrečných státnicích. Zadruhé se s ním rozchází žena jeho snů Darina neboli Mahulena Bočanová (55). Jeho život tak ztratil smysl...

Kosa jako blázen

Byť si na celou vyhrocenou sebevražednou scénu mohl vzít herec kaskadéra, rozhodl se do ledové vody vrhnout sám. Profesionál ho zastoupil pouze při čtyřmetrovém skoku z mostu. Zounar tak nejdřív musel neohroženě balancovat na zábradlí a pak hlavně doplavat ledovou vodou ke břehu. „Kosa jak blázen! Ale já se tu mám vlastně jako v bavlnce, do vody musí Martínek, já ho jen zachraňuju,” komentovala to přímo na natáčení škodolibě Bočanová.

Návrat Mariky Šoposké do Ordinace a foto Patrika Děrgela, které způsobí poprask

Video se připravuje ...

Led nerozbíjeli

Ještě suchý Zounar jí skočil do řeči: „No to ti teda pěkně děkuju! Jen se podívej, co pro tebe dneska udělám! Ta voda je šílená... To byly pořád srandičky, že to nic nebude. Ale je! Divím se, že tu štáb nemusel ráno rozbíjet ledy!”

Celý štáb tleskal

Zounar se nakonec statečně vrhl do vody a pod hladinou zmizela i jeho hlava, jak bylo domluveno. Není divu, že když se nakonec vynořil, tleskal mu nadšeně celý štáb. Otázkou ovšem stále zůstává, proč Bobo z mostu padal. Znamená to opravdu definitivní konec kultovní postavy Ordinace? Odpovědi se diváci dočkají již dnes na Voyo!

Pod dohledem lékařů a odborného poradce

Celodenní natáčení na mostě v Nelahozevsi se připravovalo na konci listopadu hodně brzy poránu. Podle zákulisních informací mrzlo a štáb byl početnější než obvykle, neboť musel být připraven na všechny varianty. Přítomní tak museli být i záchranáři, vyšší počet lékařů a rovněž odborný poradce – ledový muž David Vencl. „Martin je zasloužilý sportovec, deset let závodně plaval, působí na mě zdravě a sebevědomě, takže jsem se nebál, že by vyměkl,” prohlásil Vencl.

Kateřina Brožová poprvé v Ordinaci již ve čtvrtek. Tohle však určitě nečekala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.