Laurinová v neobvyklé roli: Musela se Zounarem do poradny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Laurinová v neobvyklé roli: Musela se Zounarem do poradny

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (L'OR)

Krásná Sabina Laurinová (50) se těší z nové role. V seriálu Půlnoční zpověď se objeví po boku Martina Zounara (55), který bude hrát jejího manžela. A bude to tedy pořádně peprné!

Laurinová si v minulosti zahrála například v seriálu Modrý kód. Diváky mrzelo, když seriál z nemocničního prostředí končil a Laurinová tak zmizela z obrazovek. Teď se na nich bude ale opět pravidelně objevovat. Má totiž ztvárňovat jednu z klientek psychoterapeutky Stely, kterou si zahraje Markéta Plánková. „Renáta Hrušková navštěvuje manželskou poradnu a řeší situace, které trápí řadu lidí v běžném životě: nepochopení po sexuální stránce,“ popsala Sabina svou roli o něco blíže pro Expres.cz.

Padesátnice Sabina Laurinová: Propůjčila by se reklamě?

Video se připravuje ...

„Na terapii dochází se svým manželem, kterého tam doslova přivlekla, protože je velmi rázná a poněkud panovačná. Ve dvojici s Martinem Zounarem nenápadně proplouváme dějem, ale nakonec do něj velmi zásadně zasáhneme,“ vysvětlila blondýnka. Televize Prima ještě nezveřejnila přesné datum premiérového dílu, ale dle jejich webu iprima.cz by se měl první díl na obrazovkách objevit již brzy.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.