Sabina Laurinová: Točila s miliony na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sabina Laurinová: Točila s miliony na krku!

Sabina Laurinová hraje v Půlnoční zpovědi znalkyni šperků.
Sabina Laurinová hraje v Půlnoční zpovědi znalkyni šperků. (Foto FTV Prima)

Šperky nevídané hodnoty si zahrály velkou roli v seriálu Půlnoční zpověď. „Pro detailní záběry jsme si museli zapůjčit velmi drahé kousky,“ svěřily se autorky scénáře, sestry Kateřina a Jitka Bártů. Cennosti za miliony měly svou ochranku!

V seriálu se skvosty našly v kabelce u mrtvé Marianny v podání Denisy Nesvačilové (31), nejvíc s nimi ale v kontaktu byla coby znalkyně šperků Sabina Laurinová (50). „Mít stále na place originální diamanty v hodnotě milionů bylo z bezpečnostních a pojistných důvodů nemožné,“ řekla producentka a jedna z autorek seriálu Kateřina Bártů. Proto pravé kameny na place nepředvídatelně střídaly ty umělé. „Věděla jsem, že to jsou hodnotné šperky, ale netušila jsem, jak moc. Možná je to dobře, jinak by se mi třásly ruce,“ přiznala s úsměvem Laurinová.

Padesátnice Sabina Laurinová: Propůjčila by se reklamě?

Video se připravuje ...

I jinak se s luxusními šperky zacházelo v rukavičkách. „Měly svoji diskrétní ochranku a všude panovala přísná bezpečnostní opatření,“ prozradily scenáristky. Dokonce ani štáb přesně nevěděl, v kterém záběru se bude točit s originály a kdy na place bude jen obyčejná bižuterie...

Má svůj diamant

Sabina Laurinová má s hodnotnými šperky osobní zkušenost, sama vlastní diamant v prstenu z bílého zlata. Dostala ho před lety od zubního lékaře Karla Kameníka, otce jejich Maji (13). Ke svatbě ale nedošlo.

Co všechno nabídne prima+? Kadeřávkovou, Lauronovou či Hampla v nových seriálech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.