Strach o hvězdu seriálu ZOO: Na Laurinovou se zřítilo auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach o hvězdu seriálu ZOO: Na Laurinovou se zřítilo auto!

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Když jde na place o něco nebezpečného, je ve vzduchu cítit napětí. Sabinu Laurinovou (50) ohrozilo v ZOO coby matku hlavní hrdinky Sid auto, které se nekontrolovatelně rozjelo. Bylo ticho jako v kostele.

„Shodou okolností jsem právě četla o nehodě, která se stala na Pohořelci,“ přiznala obavy herečka. Taxikář letos v lednu špatně zabezpečil zaparkované auto, které se rozjelo a usmrtilo mladou ženu. „Navíc jsem si pamatovala, že když jsem bydlela v Podolí, kde byla ulice do kopce, stalo se, že se uvolnilo auto a sjelo. Naštěstí tam nikdo nebyl,“ zavzpomínala. Scénu proto točila se smíšenými pocity.

Herečka Sabina Laurinová: Budu hodnou tchyní!

Video se připravuje ...

„Opakovali jsme to snad třikrát a pokaždé to auto jelo kolem nás blíž a blíž, nebo mi to tak alespoň připadalo,“ dodala Sabina. Štáb při konečném dramatickém obrazu nic neriskoval. Herce, které potřebuje k dalšímu ději, vyměnil raději za kaskadéry. „Navíc ten den při natáčení ještě mrzlo a jen chůze po zledovatělém povrchu byla riziko,“ upozornil mluvčí Josef Ducký.



Přečtěte si
Uživatel_5584998
19. 4. 2023 • 16:12

Tyto věci bude řešit nová kancelář Draslíkového muže v Dejvicích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.