Laurinová a Němec: Návrat televizních milenců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Laurinová a Němec: Návrat televizních milenců

Sabina Laurinová s Markem Němcem tvořili krásný pár
Sabina Laurinová s Markem Němcem tvořili krásný pár (FTV Prima)

Scenáristé seriálu ZOO si zažertovali. Spojili totiž po letech mileneckou dvojici z Modrého kódu Sabinu Laurinovou (51) a Marka Němce (42).

„Bylo to vtipné, protože jsme měli předstírat, že se neznáme, tak jsme se tam snažili propašovat nějaké pohledy,“ přiznal herec. Pozorným divákům jisté náznaky určitě neujdou. „Vymysleli bychom toho víc, ale jsme profesionálové, a navíc jsme točili první společné scény v sedm ráno,“ povzdechl si. „Charlie se k Alici přimotá a chce jí pomoci, jenže ona ho nezná, navíc je zamilovaná až po uši do jiného (do Martina Preisse), a tak ho moc nevnímá,“ prozradila Sabina Laurinová.

Laurinová v ZOO: Zaplatí za Taclíka milion?

Video se připravuje ...

Na legendární dvojici Mery a Davida, kterou v Modrém kódu hráli, vzpomíná v dobrém. „Všechno se tehdy potkalo, přesně jak mělo. My to asi hráli dobře, když si lidé ty dva oblíbili,“ dodala herečka. Jak to s dvojicí dopadne v seriálu ZOO, si zatím ještě musíme počkat.

Pikantní odhalení Sabiny Laurinové: Ráda chodím na nudapláž a koupu se nahá

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.