Fanoušci vytasili petici! Přetočí se konec Laurinové v Sestřičkách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fanoušci vytasili petici! Přetočí se konec Laurinové v Sestřičkách?

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Smrt Sabiny Laurinové v seriálu Sestřičky Modrý kód šokovala nejednoho diváka. Takový konec oblíbené postavy nemá obdoby a diváci primáckého projektu se rozhodli jednat. Dokážou přemluvit tvůrce k přetočení konce sestry Mery?

„Pro mě to byl šok, nenapadlo mě, že by postava Mery mohla takhle skončit. V dnešní době mi to přišlo morbidní, ale jako herečka jsem ostřílená. Není to první role, kde umírám. Většinou to ale byly divadelní role. Během natáčení byly určitou obranou sarkasmus a legrace,“ okomentovala podle idnes.cz svůj konec v seriálu TV Prima Laurinová, představitelka vrchní sestry Mery.

Zemřít hezká

„Řekli jsme si, že Mery zemře hezká. Být to někdo jiný, použili bychom bledý make-up, abychom vytvořili mrtvou iluzi, ale v tomhle případě jsme chtěli vyjádřit skutečnost, že odchází nádherná bytost,“ řekl šéfmaskér Sestřiček Vilém Persy.

Nespokojenost diváků

„Nejvznešenějším uměním je dělat druhým radost ” P.T.Barnum A tak vznikla petice, jen jako společná myšlenka lidí, kteří stále doufají a věří v dobré konce, protože ti je dělají šťastné. V tomto případě je to na vás... Každý tvůrce má svým dílem vyvolat emoce, samozřejmě nemusí být vždy kladné. V případě 71.dílu Sestřiček se však podařilo vyvolat takovou vlnu nevole, kterou dokazují stovky rozhořčených komentářů na všech možných internetových fórech, že těžko říct, zda chtít být v tuto chvíli jeho autorem. Někdo by zaplesal, špatná reklama taky reklama, ale pokud by to mělo být na úkor sledovanosti, tak už by nadšení nejspíš opadlo. Vidět takové množství lidí spojit se v tom, že nechtějí koukat alespoň ve fiktivním světě na smrt, když té je dost v reálném životě, a bylo ji snad dost už i v samotném seriálu, dalo podnět k tomu dát to najevo i prostřednictvím petice.

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...

Množství podpisů je jen zlomek těch, kteří s koncem jedné z nejoblíbenějších postav nesouhlasí. Všichni chtějí jen jeden bonusový díl, který by dějově vůbec nesouvisel s těmi natočenými od 72., protože je jasné, že události v 71. budou ovlivňovat děj zbývajících epizod, které již nikdo přetáčet nebude. Dozajista by se nenašel nikdo, kdo by se na toto alternativní zakončení nepodíval, a byl by to i dobrý marketingový tah, jak znovu získat přízeň fanoušků i do budoucna. A to by za to již stát mohlo nebo ne? Většina lidí tak nějak totiž s dobrým koncem hlavních postav Mery a Davida počítala, všichni se těšili, jak bude jejich společná dějová linka završena. Když i představitelé hlavních rolí potvrdili tzv. happy end, nelze se divit nynější reakci diváků. Cítí se totiž podvedeni. Po celou dobu o ,, Dary “ nadšení fanoušci vytvářeli videa, sepisovali příběhy, sami se vlastně stali PR Primy, a takhle se jim to nyní vrátilo...

Jestli bylo cílem scénáristů a všech dalších, kteří se na seriálu podílejí, Sestřičkovskou komunitu přelstít, tak se to povedlo a tleskáme vám, ale v sedě, nikoliv ve stoje, jak by se u 5 letého zakončení příběhu slušelo. Jak napsala jedna divačka: ,, Dietlova tvorba byla oblíbená, protože byla laskavá.” V případě Sestřiček se však z oddychového, romantického seriálu s prvky humoru stalo psychodrama. To, co se lidem na seriálu líbilo, se nyní vaším rozhodnutím vytratilo úplně. Je to jako s dortem, který máte rádi, ale pekař odstranil všechnu náplň i polevu, takže zbyl jen suchý piškot, na který nikdo do cukrárny nepůjde, a pokud ano, zůstane už jen pocit, že tomu prostě něco chybí. Žádáme proto ještě jeden díl se šťastným koncem, chceme jen dojíst dort, tak jak nám chutnal... S pozdravem, diváci Sestřiček,“ znělo ve vzkazu zklamaných diváků.

Smrt k životu patří

„Malinko nás zaskočila síla vlny nevole diváků, což svědčí o tom, že Sabina Laurinová svoji postavu skvěle zahrála, sžila se s ní. Autoři se nicméně rozhodli ztvárnit skutečnost, že i smrt k životu patří. I když to vypadá, že je všechno v pořádku, život vás může v kteroukoli chvíli zaskočit,“ sdělila ředitelka obsahu FTV Prima Lenka Hornová.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
2. 6. 2021 • 09:20

Oslí můstek jako v Dalasu kdy se zmatené Pamele pouze zdálo, že Boby zemřel?? Tak to snad ne....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.