Laurinová už samotu nedává? Schůzka s důchodcem … | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Laurinová už samotu nedává? Schůzka s důchodcem …

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Herečka Sabina Laurinová (49) tráví předvánoční čas trochu jinak, než všichni její známí a kolegové. Rozhodla se totiž splnit sen devadesátiletému pánovi z domova důchodců, který si moc přál ji poznat osobně.

Jde vidět, že sympatická blondýnka má srdce na správném místě. Laurinová (49) totiž na Vánoce neplní sny sobě, ale ostatním. Sabina se prostřednictvím charitativní nadace Ježíškova vnoučata dozvěděla, že starší pán z domova důchodců si k Vánocům přeje setkání s ní.

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...

„V rámci jednoho projektu si mě přál devadesátiletý pan František, takže pojedu do domova důchodců, kde na mě bude čekat a já budu jeho dárek. Moc se na to těším," svěřila se herečka pro web ŽivotvČesku.cz. „Moc mě to potěšilo, někdo mě na to upozornil. Ráda naplním jeho sen. Když můžeme někomu udělat takovou radost, je to fajn," dodala Sabina, která je téměř v padesáti stále sama a nikdy se nevdala. 

Sabina Laurinová: S rolí v novém seriálu se teprve sžívám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amgal
14. 12. 2021 • 08:54

Odporný nadpis, hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.