Sabina Laurinová: VZPOURA KVŮLI KONCI NA PRIMĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sabina Laurinová: VZPOURA KVŮLI KONCI NA PRIMĚ

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (foto ara)

Byla to pro ně ledová sprcha, kterou nemůžou vydýchat. Hned, jak Sabina Laurinová (49) alias vrchní sestra Mery potvrdila svůj odchod ze seriálu Sestřičky – Modrý kód, fanoušci ji zasypali šokovanými a někdy i naštvanými vzkazy. Nechtějí ji pustit. Chystá se vzpoura?

Pokaždé, když si zapnuli seriál z rubavského urgentu, byla tam, i kdyby jen na krátkou chvíli. Herečka, která před pěti lety začínala v předešlém Modrém kódu, byla totiž jednou z výrazných hlavních postav a měla i 20 natáčecích dní v měsíci, což je zhruba 10 obrazů denně.

Bude jim chybět

Ti, co se na Sestřičky pravidelně dívají, se tak se strohým konstatováním Primy o Sabinině odchodu nechtějí smířit. Její sociální síť zasypali šokovanými vzkazy. „Já jdu brečet. Bude nám všem chybět. Srdce urgentu odejde. I kdyby Mery hrála Meryl Streep, což nevím, co by tam dělala, ale i kdyby, tak Sábě se prostě nikdo nevyrovná,“ rozohnila se divačka Jana M.. „Tohle asi nikdy nepochopím, absolutně to nedávám,“ přidal se k ní Marek S. a pod jeho komentářem se hromadily další. „To jste se pomátli? To jako vážně konec?! Bez ní to přeci nejde,“ dodala naštvaná fanynka Petra. Většina z těch, kterým její postava vrchní sestry Mery přirostla k srdci, nechápou, co se vlastně stalo a proč musela odejít.

Nucený odchod

O tom mlčí i sama herečka, jak Aha! ale zjistilo, její odchod nebyl zcela dobrovolný. Sama se prý pro něj nerozhodla. Proč taky ano, když si měsíčně mohla přijít až na částku 260 tisíc korun. Vedení Primy ale mlčí. „Diváky ještě čekají skutečně dramatické chvíle u sledování příběhu postavy Sabiny Laurinové, který nabere opravdu nečekaný směr,“ uklidňuje diváky manažerka lifestylové komunikace Primy Zuzana Brzáková. Sestřičky sledujte dnes večer od 20.15 na Primě.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...

Vzkazy zaskočených kolegů

David Gránský (29), doktor Maty Bojan: „Sabi! Chybíš. Strašně.“

Kristýna Frejová (49), doktorka Ema Vlčková: „Sabi! Mám Tě moc ráda! Pusu velikou! K.“ Jakub Štěpán (30), záchranář

Petr Vácha: „Chybíš, ani nevíš jak. Nechť vstříc dalšímu dobrodružství. A nejen tomu televiznímu.“

Laurinová se loučí

„Tohoto dne jsem se trochu obávala, ale tak to někdy v životě chodí. Od rána mám přehlcený telefon dotazy ohledně seriálu Sestřičky. Nezvládnu odpovědět každému zvlášť, tak činím aspoň takto... Je to bohužel tak, příběh Mery je u konce, moje role v příběhu se naplnila,“ vzkázala fanouškům. „Trávit pět let života s Mery byla pro mě čest a doufám, že se mi do ní podařilo vtisknout spoustu energie, empatie a lásky, kus sebe. O to víc mě těší, kolik si našla diváckých fanoušků. Každý konec je smutný, ale nic se neděje náhodou. O některých věcech člověk ještě mluvit nemůže, ale něco končí a já se těším na projekty nové. Děkuju Vám za krásné ohlasy, edity a přízeň. Moc si toho vážím. A netrapte se, my se přece zase uvidíme. Vaše Sabina,“ uklidňuje naštvané fanoušky.

Sabina Laurinová točí vánoční Sestřičky: Letos se těším potichu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
11. 5. 2021 • 12:10

Nebyl lepší, tady je více děje kolem postav, tam bylo o hodně více krve.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.