Sabina Laurinová (44): Výpravy za bývalým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sabina Laurinová (44): Výpravy za bývalým!

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (Aha! – Martin Hykl)

Herečka sice s pohledným zubařem už nějakou dobu nechodí, přesto za ním dochází stále dál. Že by si ti dva chyběli? Pravda je jiná!

Čtyřiačtyřicetiletá Sabina Laurinová se svým bývalým styky kupodivu nepřerušila. Za stomatologem Karlem Kameníkem dokonce přichazí pravidelně a to na zubní prohlídky. Dnes už sice jen s jejich společnou dcerkou Majou, neboť na svá ústa si už herečka našla zubaře jiného. A jak udrží devítiletou princezničku bez slziček na "strašidelném" křesle?

"Když mě maminka potřebovala dostat k lékaři, tak aby mě motivovala, slíbila mi, že až půjdeme od paní doktorky, zajdeme si koupit desku nebo knížku. Dělám to se svými dětmi podobně, ale když srovnám tehdejší hodnoty, kdy knížky a desky pro mě byly největší odměnou, s oblíbenými věcmi dnešních dětí, tak musím říct, že návštěva lékaře je pro vždycky hodně drahá," prozradila svůj fígl magazínu Sedmička Laurinová.

 

Sabina Laurinová se změnila na brunetu: Překvapila ji tužka v uchu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.