Šokující finále seriálu Sestřičky. Co bude dál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Diváci se zblázní! Šokující finále seriálu Sestřičky. Co bude dál?

Sabina Laurinová v Sestřičkách zemře. Co čeká seriál dál?
Sabina Laurinová v Sestřičkách zemře. Co čeká seriál dál? (FTV Prima)

Nejdřív čeká fanoušky primáckého seriálu dramatická smrt oblíbené Mery. Dle exkluzivních informací magazínu Sedmička ale vyhroceným momentům neodzvonilo. Seriál totiž údajně skončí velikým výbuchem!

Skutečně doslova! Scénáristé totiž prý nechají vyhodit Nemocnici Rubavu do povětří. Ale dle informací tohoto časopisu už se za Sestřičky rýsuje náhrada. I ta by měla být překvapivě z lékařského prostředí. Mělo by se jednat o českou verzi legendárního seriálu M*A*S*H. Děj by se tedy odehrával v polní nemocnici, kde se budou nováčci učit, jak zvládnout pobyt na misi. Díly na sobě mají být nezávislé a herci se údajně budou měnit jako na běžícím pásu. Mimo jiné by se v novém projektu měla objevit i herečka Sabina Laurinová (49). „Nabídku dostala Sabina Laurinová a již potvrzený je Marek Němec,“ sdělil Sedmičce jejich zdroj. První klapka by prý měla padnout už v červnu.

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...

„V těchto dnech dotočí Sestřičky závěrečný výbuch a pak se herci budou modlit, aby je obsadili i do toho nového projektu. Ten, kdo oslovený nebude, zůstane bez práce,“ uvedla prý ke změnám na Primě tato zasvěcená osoba.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.