Herečka Vilma Cibulková: Chvíle hrůzy během potápění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Vilma Cibulková: Chvíle hrůzy během potápění!

Vilma Cibulková
Vilma Cibulková (Zbyněk Pecák, TV Nova)

Má pro strach uděláno! Málokdo totiž ví, že Vilma Cibulková (56) je velmi zdatnou potápěčkou a svého času jezdila zkoumat vraky po celém světě. Při jednom takovém ponoru dokonce herečka zachraňovala život svému parťákovi!

Vše se odehrálo před 12 lety v Chorvatsku při ponoru k vraku Romania, který je v hloubce 40 metrů. „Neměla jsem na lodi parťáka a na poslední chvíli mi přidělili asi sedmdesátiletého španělského dědu, který si udělal během tří dnů rychlokurz,“ prozradila deníku Aha! herečka. Už tušila nějaký problém, protože sama se na tento ponor připravovala rok! Klesli do hloubky dvaceti metrů a malér byl na světě. „Ještě jsme nebyli na vraku a on už měl vydýcháno. Napadlo mě, že mi v tom zmatku, kdy se začne dusit, vytrhne můj přístroj a jdu do kopru,“ popsala chvíle hrůzy.

„V tom úleku jsem nesměla dýchat, abych si to také nevydýchala. Uklidňovala jsem ho rukama, nohama, že to zvládneme,“ snažila se zachovat chladnou hlavu. „Složitě jsem na vraku mezi všemi hledala instruktora, který měl jediný oktopus, dovedla ho k chlápkovi, aby ho vyvezl nahoru, protože jinak nevím, co by se stalo,“ konstatovala Cibulková. Byla to pro ni taková škola, že od té doby se už k vrakům nepotápí. U moře si teď vystačí jen se šnorchlem...

Vilma Cibulková o Vánocích: Láska kam se podíváš!

Video se připravuje ...

Přišla, viděla, zvítězila...

Vilma se kromě hraní věnuje také namlouvání knih. Při nedávném udílení cen Audiokniha roku 2021 si odnesla ocenění v kategorii Interpretka. Román Šikmý kostel v jejím podání se stal také absolutním vítězem. „Upřímně se přiznám, že absolutní vítěz mi vyrazil dech, opravdu jsem to nečekala. Vzadu jsem se vsadila o nanuka, že to bude jiná audiokniha,“ svěřila Aha! herečka bezprostřední pocity.

Obavy o zdraví Kubišové. A Farna v novém klipu. Šla s kůží na trh

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.