Přelétavý Etzler to schytal i s úroky! O ženské mstě ví už své | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přelétavý Etzler to schytal i s úroky! O ženské mstě ví už své

Miroslav Etzler s partnerkou Helenou
Miroslav Etzler s partnerkou Helenou (Martin Hykl)

Už několik let žije spokojeně po boku partnerky Heleny Bartošové, s níž má syna Samuela (2). Z toho důvodu se dá předpokládat, že už si zřejmě užil žen do sytosti a konečně se usadil. V talk show 7 pádů Honzy Dědka ovšem přiznal, že mnoho srdcí zklamal. A že některé z jeho exmanželek mu to pak vrátily i s úroky.

Byl to hotový vztahový řetězec se stejnými peripetiemi. Matku svých dvou dcer opustil kvůli Zuzaně Bydžovské, od té pak odešel kvůli Vilmě Cibulkové, aby ji nakonec podvedl s Radkou Pavlovčinovou. Bezbolestné přechody to ovšem nebyly.

„Každý se musel setkat s celou sérií ženských pomst. Muži nejsou mstiví, ale ženy ano,“ domnívá se herec s dovětkem, že si všech svých partnerek váží, ale ony jeho zřejmě už ne.

„Jedna moje partnerka mi vyhodila věci z okna. Uběhl půlrok a já jsem šel kolem toho domu, kde ten byt byl ve třetím patře, a venku stál anglicky mluvící chlap ve slipech a z toho okna lítaly jeho věci,“ smál se dle webu Expres.cz Etzler, který v tom očividně nebyl sám.

S nostalgií ale vzpomíná na první manželku, která měla podle jeho slov božskou trpělivost. „Měl jsem první ženu, která byla úplně nejlepší. Byl jsem v Národním divadle a tam se poměrně dost kalilo. Chodilo se na Kampu, kde bydlel Josef Vinklář. Měl tam starou skříň a v té neuvěřitelné množství archivních vizourů. Když bylo volno, člověk se tam i zdržel. Někdy i tři čtyři dny. Moje první žena byla tak fantastická, že když jsem se po čtyřech dnech vrátil, plakala, že jsem v pořádku. A já jsem ji opustil,“ popsal Etzler, jehož právě blízký vztah k alkoholu stál i lukrativní místo v Národním divadle.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.