Etzler už zhubnul 18 kilogramů: Výhružky lékaře a nechutná dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Etzler už zhubnul 18 kilogramů: Výhružky lékaře a nechutná dieta!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! Martin Hykl)

Miroslav Etzler dal vale nadbytečným kilogramům. Vzhledem k tomu, co mu řekl lékař, nebylo nač čekat. Navíc se mu narodil synek Samuel a i herec pochopit, že zdraví táta, je to nejlepší, co může synovi nabídnout.

Miroslav Etzler si moc dobře uvědomuje, že jeho problémy jsou spojeny s bujarým životem, který v minulosti vedl. „Po těch třiapadesáti letech se mi začaly ozývat zdravotní potíže. Byla mi diagnostikována steatóza neboli ztučnění jater. Zjistili, že má třicet kilo vnitřních tuků, a ty musím dát nějakým způsobem pryč, aby se těm jatýrkům dařilo zase lépe,“ prozradil magazínu Aha! pro ženy.

Herec tak požádal o radu výživového poradce a od začátku roku drží dietu. „Jediné co jsem jedl, byla kvanta mrkve. Tolik, že jsem měl oranžový pot, což v divadle zabarvuje kostýmy. Piju jenom vodu, občas si dám zázvorový čaj. Eliminoval jsem i kávu,“ prozradil Etzler, jak zhubnul 18 kilo.

Jenže tato strava ho po dvanácti týdnech omrzela. „Přidal jsem jiné věci, na kterých ulítávám. Třeba teď jsou to paprika nebo rajčata,“ dodal.

 5133648:gallery:true:true



Přečtěte si
johanaa
29. 8. 2018 • 04:19

To je uroveň! Herec pochopit, že zdraví táta...Škoda, že autor článku nepochopil učivo ZŠ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.