Kruté a morbidní? Otřesný konec Laurinové v Sestřičkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kruté a morbidní? Otřesný konec Laurinové v Sestřičkách

Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře.
Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře. (Blesk)

Dějová linka Sabiny Laurinové v oblíbeném seriálu na Primě spěje ke svému konci. Jenže ten bude tak srdceryvný i děsivý, že to šokovalo i samotnou herečku Sabinu Laurinovou (49).

Jaký závěr sestřičce Mery z rubavského urgentu scénáristé přisoudí, dle webu Prima Ženy dlouho nebylo jasné. Jenže teď už je! A bude to vážně síla, tedy se na poslední díl Laurinové v Sestřičkách vybavte pořádným balením papírových kapesníčků. V 71. díle totiž Mery podlehne masivnímu krvácení, jež jí způsobí autistické dítě, které seriálovou hrdinku prudce udeří do břicha.

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video se připravuje ...

Dojemné finále

„Příběh postavy Sabiny Laurinové se skutečně v příběhu seriálu Sestřičky uzavírá tragicky. Bude to rozhodně nejemotivnější díl historie jak seriálu Sestřičky, tak i Modrého kódu,“ uvedla manažerka lifestylové komunikace televize Prima Zuzana Brzáková s dovětkem: „Velmi dojemné bylo i samotné natáčení, během kterého se slzelo nejen před kamerami, ale i za nimi. Bude to sice smutný, ale současně velmi krásný a dojemný díl,“ je přesvědčená.

Šok pro herečku

Pro Laurinovou bylo ale takové finále prý poměrně zarážející. „Když jsem se dozvěděla, jaký Mery čeká závěr, byla jsem mírně v šoku... Každá postava nějak končí, ale obzvlášť v této době mi takový závěr přišel smutný a morbidní. O to víc, že byla těhotná,“ svěřila v rozhovoru pro Blesk tv Magazín herečka.

Sabina Laurinová přiznává: Potřebuju nad sebou bič!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.